Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Karta charakterystyki właściwości kobiety

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Massivee 2011-01-03, 19:06
Staruszka ta tablica, nie tu ale już widziałem.
Nawet ciekawie opracowana.
Zgłoś
bloodwar 2011-01-03, 19:16 6
@saper89 Pewnie czułeś się jak p🤬lony Mojżesz odkrywając tą tablicę w przepastnych otchłaniach Internetów, przecież to jest zabytek sprzed 1999 roku!!! Nawet dzieci z przedszkola wiedza, że to megasuchy suchar!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Ratilt 2011-01-03, 20:51 1
To mojżesz coś odkrył? Ja się czułem jak j🤬y Indiana Jones! Uciekałem ze starożytnej świątyni przed gigantyczną kulą, omijając śmiercionośne pułapki! A ty c🤬ju siedzisz przed kompem, piszesz głupie posty i nawet nie wiesz pewnie kim jest mojżesz!
Tamtadadaaam, tamtadaaam....

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Gaunt 2011-01-03, 23:33
mojżesz to coś od piwa nie ?
Zgłoś
J................y 2011-01-04, 0:10 3
@Saper89
Ogarnij biblię krucyfiksie pieruński.
Zgłoś
SkoQ 2011-01-04, 0:43 1
Saper89, Pop🤬lił Ci się chyba Mojżesz z Noe (tak tak, kiedyś byłem ministrantem )
Daruj ale ta tabliczka już chyba nawet na demotach była, naprawdę tego nie znałeś ? Wczoraj założyli Ci internet, czy czasami kolega pozwala Ci siąść na kompa ? tylko czekać aż wrzucisz Ale Urwał, jestem Hardkorem albo coś w tym guście...

podpis użytkownika

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
edge 2011-01-04, 5:49
Saper89 napisał/a:

To mojżesz coś odkrył? Ja się czułem jak j🤬y Indiana Jones! Uciekałem ze starożytnej świątyni przed gigantyczną kulą, omijając śmiercionośne pułapki! A ty c🤬ju siedzisz przed kompem, piszesz głupie posty i nawet nie wiesz pewnie kim jest mojżesz!
Tamtadadaaam, tamtadaaam....

No jak to kim był? Pasożydem, a kim niby?

podpis użytkownika

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Zgłoś
Z................y 2011-01-04, 10:00
Wow nawet chemiczka w liceum mi to opowiadała, legendarny suchar sucharus sucharozaurus....
Zgłoś