Serwus. Jest to jeden z wielu filmów, który rozbawia mnie i zadziwia jednocześnie. Rozbawia poziomem tej rodziny, a z drugiej strony zadziwia... tym samym. Zresztą... To murzyny, a z racji, że to Texas, to pewnie chciały się poczuć szeryfami in the state.
12:00 - syn murzyn rzuca się na funkcjonariusza - tym samym rozpętał małe piekiełko.
Końca historii nie znam, ale trzeba przyznać, że matkę to mają zajebistą.
@up
Z tego co się orientuję, to strzelali w opony. No ale jedno i drugie czarne więc mogło ci się poj🤬.
Skończyło się tak, że została celebrytką lokalnych mediów i ktoś tam za nią wpłacił kaucję i jest na wolności. Nie chce mi się całości tłumaczyć, ale generalnie małpa była pod wpływem narkotyków i jeszcze miała więcej w aucie i pewnie dlatego sp🤬alała. Tutaj całość po angielsku dla zainteresowanych:
hlntv.com/article/2013/11/23/oriana-farrell-minivan-mom-taos-new-mexic...
@BaseJumper80
Jakich ludzi?
podpis użytkownika
Jak coś wiem to wiem, a jak nie wiem to wiem że mógłbym wiedzieć więc i tak wiem.
Ohhh...niechby coś takiego wydarzyło się w PL.
Zaraz pół narodu cebulaków darłoby ryja, że jeden policjant nie potrafił poradzić sobie z matką z dziećmi.
Że policja napada nie niewinne osoby, że już dzieci atakują i matki, że celują do nich z broni.
Rząd do dymisji!! Państwo policyjne!! Winatuska!!!
Konto usunięte
2014-07-07, 8:22
w Polsce zagania się takie uciekające auta w ciasne alejki gdzie są głębokie rowy lub grube drzewa oraz bardzo ostre zakręty , taki mały myk żeby na amunicji zaoszczedzic jednoczesnie na przesłuchaniach wiezieniach itd samolikwidacja
Konto usunięte
2014-07-07, 8:47
zdzichal napisał/a:
c🤬j policjantowi w dupe za strzelanie do samochodu z dzieciakami ;O
z murzyniątkami
pracę policjanta w texasie mógłbym wykonywać charytatywnie
prawie tak długie jak moda na sukces
Konto usunięte
2014-07-07, 9:08
matka z 4 dzieci, a gliniarz jakiś pop🤬lony i się na nich rzuca.
Konto usunięte
2014-07-07, 10:24
Oczywiście ich adwokat będzie grał kartą rasizmu a cała sprawa dostanie specjalny patronat pana Obamy.
Konto usunięte
2014-07-07, 10:32
Uciekali - ich sprawa. Ale policja moim zdaniem trochę przesadziła.
Liczyłem do samego końca, że uciekając wpadną pod ciężarówkę. Nie warto oglądać.
J🤬e k🤬a czarne cioty, zaj🤬 wszystkich i po problemie
Konto usunięte
2014-07-07, 10:56
Sytuacja nie działa się w Texasie tylko w Nowym Meksyku.