Ja p🤬le... Co ona k🤬a nie czuła, że jej poszło z gruzem? Całą wizje zepsuła... Ale pewnie znajdzie się jakiś koneser i załatwi sprawę

podpis użytkownika
Ola gringo
Usiadła na batonie którego miała w tylnej kieszeni
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

Dorasta właśnie w Polsce całe pokolenie Karyn, które wkrótce swoją dojrzałą żałosnością podbiją świat.
NorbiX napisał/a:
Dorasta właśnie w Polsce całe pokolenie Karyn, które wkrótce swoją dojrzałą żałosnością podbiją świat.
Masz kolego dziecko? Jeśli masz to na pewno już zauważyłeś że od kilku lat istnieje miliard doradców internetowych i specjalistów w wychowywaniu dzieci, wszyscy specjaliści mają do 30 lat.

Zresztą nie trzeba mieć dziecka, te j🤬e ameby protestujące przeciwko szczepieniu dziecka robią niezłą reklamę, to właśnie te dzbany.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nie no... jak na +60 to fajna.
ale k🤬a żeby się nie podetrzeć po defekacji...
może zwieracze ma jebnięte?
ale k🤬a żeby się nie podetrzeć po defekacji...
może zwieracze ma jebnięte?

ale po c🤬j to wrzuciły napewno fejk
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Byłoby fajnie, gdyby nie czekoladowa kita....
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
podpis użytkownika
Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przej🤬e jest stać na warcie.
co za patusy, co to k🤬a za rodzina zeby matka kreciła dupą przed córką z obsraną zbroją