Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
wpr 2018-12-04, 23:10 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WybrednyChuj 2018-12-05, 5:14 2
Typowe zachowanie madki, która uważa, że wszystko lepsze niż PiS. Na złość wybierze zdrajców Polski. Poprze Komorowskiego, Schetynę i Tuska z czystego przeświadczenia, że lepsi oni niż PiS. A na koniec jebnie swoją 2 dzieci pod traktor dziadka na wsi w czasie żniw. Bo tylko tam ma jakieś schronienie skoro jej w wawie jako słoikowi nie poszło a o traktorach wie tyle, co o tatuażu artystycznym. I ludzka tragedia i wyrok 15+ Proste historie i jedna nazwa: selekcja naturalna.
Zgłoś
Golasnikoff 2018-12-05, 7:33
Mamuśka calkiem do ruchniecia. Dorobi sobie kolejnych albo bedzie zarabiała na zgrabnej dupci
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 8:13 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tur 2018-12-05, 8:26
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 8:32 2
Zgłoś
Tur 2018-12-05, 8:38
Abraxus

Chyba sam w to nie wierzysz, że skończyło by się na kilku tys murzynów. Ta lizidupa Merkelowej sprzedałaby Polskę za bezcen byle by tylko w Unii byli zadowoleni. Co do rządzenia PO odsyłam do filmiku gdzie pewien redaktor zapytał Schetynę czym mogą się pochwalić przez 8 lat rządzenia, co takiego zrobili by w Polsce było lepiej?
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 8:45 2
Zgłoś
Tur 2018-12-05, 8:53
Abraxus

Twój główny argument to przyjmowanie ukraińców.
I jeśli mówisz, że PiS to chamy i plebejusze to chyba nie widziałeś pana prezydenta "shoguna"
Jak czytam, że tęsknisz za takimi ludźmi to nie mam już nic do dodania będę miał ubaw z Twojej wypowiedzi przez cały dzień
Zgłoś
nowynick 2018-12-05, 9:05
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 9:19
Zgłoś
hutsch 2018-12-05, 9:26 1
Abraxus, po pierwszym twoim komentarzu w tym wątku nie wierzyłem w to co czytam, pierwszy raz jako tako sie z Tobą zgadzałem (jednak szybko czar prysł naturalnie).

Ale powiedz mi czy naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy imigrantami z ukrainy a tą plagą niskowykwalfikowanych piaskowych czarodziejów z afryki, która zalewa zachód?

Podpowiedz:

Ukraińcy przyjezdzają do nas ( i nie tylko) PRACOWAĆ, a ci drudzy? Odpowiedz sobie sam.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-05, 10:14
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2018-12-05, 12:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem