Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju. Uśmiech od ucha do ucha, cieszy się jak poj🤬a i mówi do mnie:
-E synek, jest sensacja!!!
-Jaka?
-Jakiś obcokrajowiec chce skoczyć z balkonu z piątego piętra!!! xD (cieszy sie dalej)
- ...=
- Idziemy pooglądać? Dodaje na sam koniec moja matka.
Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...
Konto usunięte
2011-02-21, 16:44
a kierowca autobusu był ?
I k🤬a powiedz, że tego nie nagrałeś??!!!!!
Konto usunięte
2011-02-21, 17:47
Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju. Uśmiech od ucha do ucha, cieszy się jak poj🤬a i mówi do mnie:
-E synek, jest sensacja!!!
-Jaka?
-Jakiś obcokrajowiec chce skoczyć z balkonu z piątego piętra!!! xD (cieszy sie dalej)
- ...=
- Idziemy pooglądać? Dodaje na sam koniec moja matka powoli rozpinając rozporek i wyciąga swojego czarnego penisa...
Twoja matka jest zajebista, mówi emotkami
jjr
2011-02-21, 18:03
Thomson432 napisał/a:
Teraz już wiem po kim jestem tak nienormalny...
Czyli obcokrajowiec to twój ojciec?
Konto usunięte
2011-02-21, 18:08
A teraz pomyślcie, jakie będą musiały być wasze dzieci. O ile ich wcześniej nie wsadzicie do miksera.
Thomson432 napisał/a:
..siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju..
Wybacz, ale przyczepie się, bo jest błąd.
Konto usunięte
2011-02-21, 18:20
Kurde, jak skończyłem20 lat to rodzice powiedzieli że mojego starszego braciszka oddali do adopcji, bo nie mieli jak się utrzymać wtedy...
Wojtek, czy to ty?
Włosy mi rozwiało.Wirtualnie.
Konto usunięte
2011-02-21, 19:37
xDxDxD śmieszkowe dowc🤬y xDxDxD śmieszki wszędzie xD
malydupek napisał/a:
xDxDxD śmieszkowe dowc🤬y xDxDxD śmieszki wszędzie xD
Spłoń, k🤬o spłoń.
podpis użytkownika
Arbeit macht müde
Konto usunięte
2011-02-21, 20:52
i właśnie dlatego kocham tą stronę... Chłopak chciał się podzielić swoimi przeżyciami a wy go pięknie i gładko zmieszaliście z gnojem. Oklaski na stojąco
Zara zara, najpierw ustalmy fakty: "Sobotniego ranka, siedząc przed kompem, oglądając Sadola, wpada moja matka do pokoju". Czyli wpadła do pokoju cały czas siedząc przy kompie i oglądając Sadola. Siedziała piętro wyżej i sufit się załamał? Dla mnie to ciekawsze niż wasz sąsiad-emo!
Konto usunięte
2011-02-22, 17:02
gratulacje, Twoja matka jest gimbusem vel tró alternatywną nastolatką, która chodzi w kółko i podnieca się tym, jaka jest zajebista
Konto usunięte
2011-02-22, 17:14
Thompson nie zabłysnąłeś na tym portalu. Na nk i fb Ci nie wyszło to żeś na sadola przyszedł .. !?