naruszenie nietykalności cielesnej i dziękuję, jak są siniaki to uszczerbek na zdrowiu dochodzi......
jaki k🤬a uszczerbek? xd
jaki k🤬a uszczerbek? xd
Sraki. Podstawa do wytoczenia procesu z prawie pewną wygraną.
Widać, że ten koleś jest jakiś nadpobudliwy i niedoj🤬y.
Głupia p*zda. Nie podobają się wymogi w sklepie? To sp***alaj w podskokach paniusiu.
Ale kapuściany łeb
Głupia p🤬da. Nie podobają się wymogi w sklepie? To sp🤬alaj w podskokach paniusiu.
Ale k🤬a p🤬lisz , jak Ci zabronią ubierać spodni to też się przykładnie obnażysz lemingu?
jaki k🤬a uszczerbek? xd
sraki.....siniaki już się do tego zaliczają.
podpis użytkownika
j🤬 terrorystówGłupia p🤬da. Nie podobają się wymogi w sklepie? To sp🤬alaj w podskokach paniusiu.
Twój komentarz dowodzi że ćwoków bez rozumu i godności tutaj nie brakuje.
k🤬a, tepa zaj🤬a amebo. Sklep jest PRYWATNY tak k🤬a prywatny jak wlasciciel sobie zazyczy zebys mu op🤬lil gale po wejsciu do jego sklepu to albo polykasz albo wyp🤬alasz
gowno zrobi nawet najlepsza papuga. Jego wizerunek jest jego dobrem osobistym, p🤬da nagrywajac narwanca popelnia wykroczenie.
Ty to chyba wszystkie pały w swojej okolicy op🤬liłeś że taki bystry jesteś.
C🤬j mu w dupę i to murzyński w argentynskim więzieniu
A co ma argentyńskie więzienie wspólnego z murzynami? Czy po prostu jesteś głupkiem?
Hahaha, fajnie masz w domu , klło wciągnął ja do sklepu ,a Ty go jeszcze bronisz . Czyli jak wciągnę Cię do swojej chałupy wp🤬lę i zadzwonie na psy ,oskarżę o wtargnięcie to będzie ok? A od ameb to ty się odp🤬l bo jeszcze ci dużo brakuje do tych jakże przy tobie zaawansowanych umysłowo żyjątek.
zlapie cie zaciagne do swojej piwnicy ujebie do ruly cieplowniczej zgwalce ze 3 razy potem rozwiaze zak🤬ie barana we framuge zaczne nagrywac i zadzwonie na psy ze mi wyj🤬es jak bylem u siebie w piwnicy.
zlapie cie zaciagne do swojej piwnicy ujebie do ruly cieplowniczej zgwalce ze 3 razy potem rozwiaze zak🤬ie barana we framuge zaczne nagrywac i zadzwonie na psy ze mi wyj🤬es jak bylem u siebie w piwnicy.
Czyli jednak pedał z Ciebie . To wszystko wyjaśnia . Nie pozdrawiam
Czyli jednak pedał z Ciebie . To wszystko wyjaśnia . Nie pozdrawiam
nawet jesli by tak bylo, to mi laska pale wciaz moze objebac, a ty tego i tak nie ogarniesz. Smutny los debila.
Głupia p🤬da. Nie podobają się wymogi w sklepie? To sp🤬alaj w podskokach paniusiu.
Nie podoba się prawo? To nie otwierał sklepu

nawet jesli by tak bylo, to mi laska pale wciaz moze objebac, a ty tego i tak nie ogarniesz. Smutny los debila.
Pięknie to ująłeś, twój los jest przesądzony ,ale debil to cię zrobił. Jesteś wydmuszką niedorozwoja , a laske oprócz wujka to ci może ksiądz na kazaniu op🤬lić.
Pięknie to ująłeś, twój los jest przesądzony ,ale debil to cię zrobił. Jesteś wydmuszką niedorozwoja , a laske oprócz wujka to ci może ksiądz na kazaniu op🤬lić.
ale nikogo nie interesuje tu historia twojego odbytu, daruj.