Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chervoo 2020-10-17, 21:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Panaes 2020-10-17, 21:48 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
subwayblaze 2020-10-17, 21:52
Mam nadzieję że ta tępa dzidę zobaczyć będzie można na bardziej
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-17, 21:54 1
pyotreck napisał/a:

A co ma argentyńskie więzienie wspólnego z murzynami? Czy po prostu jesteś głupkiem?

W argentynskim więzieniu gw🤬cą takich swiezakow kijami od miotły więc to namiastka murzyńskiej pały
Jestem głupkiem
Zgłoś
gieie 2020-10-17, 21:56 4
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2020-10-17, 22:03 5
Zgłoś
chervoo 2020-10-17, 22:04
Recydywista napisał/a:

ale nikogo nie interesuje tu historia twojego odbytu, daruj.

Widzę ,że masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, więc nie rozwodząc się za bardzo wróć do kolegi z celi i zrób to co potrafisz najlepiej ,czyli otwórz się na nowe doznania ,tylko pamiętaj koniecznie w maseczce,żeby czasem Cię ojciec nie poznał.
Zgłoś
Bodziosowy111 2020-10-17, 22:13 3
napluł bym wszystkim. cwaniaczkom w ry... ktorzy jadą po sprzedawcy tfu
Zgłoś
chervoo 2020-10-17, 22:16 4
Bodziosowy111 napisał/a:

napluł bym wszystkim. cwaniaczkom w ry... ktorzy jadą po sprzedawcy tfu

Zesrałbyś się co najwyżej ku uciesze sadolowych użytkowników
Zgłoś
tarcer123 2020-10-17, 22:16 2
No ale zerżnął ja w koncu???
Zgłoś
23456789 2020-10-17, 22:17 4
Za chwile zaczniecie się zabijać o te durne maski a rząd zaciera raczki i się cieszy bo skłóconym narodem łatwo sterować.
Zgłoś
ŻubrWszechmogący 2020-10-17, 22:21 7
Oczywiście nagranie zaczyna się totalnie z dupy i nie widać co wydarzyło się przed tą całą akcją... Podejrzewam, że klientka weszła do sklepu bez maseczki, sprzedawca zwrócił na to uwagę i wyprosił ze sklepu co nie spodobało się obrończyni konstytucji i doszło do wymiany słownej. Klientka widząc, że sprzedawca osiągnął limit cierpliwości uciekła na próg sklepu (bo teraz już przecież nie jest w sklepie) i zaczęła dalej mu truć dupę, aż w końcu doszło do zaistniałej sytuacji.

Fakt, sprzedawca nie powinien się tak zachować, jednak trzeba pamiętać, że to też człowiek i należy mu wykazać chociaż odrobinę szacunku. Jeżeli na drzwiach sklepu wisi informacja "obsługujemy wyłącznie osoby z zakrytymi ustami", to nie rozumiem po jakiego grzyba ktoś tak wchodzi, jeżeli taka zasada go uraża i nie chce się do niej stosować.

Niestety ale ludzie często zachowują się gorzej niż zwierzęta. Gdyby koleś postawił przed sklepem wycieraczkę i tabliczkę z prośbą o wytarcie butów przed wejściem do lokalu, to zapewne znalazłby się śmiałek, który wszedłby do środka w kaloszach uwalonych w odchodach krzycząc "nie możesz mi tego zabronić, konstytucja na to nie pozwala"... tragedia
Zgłoś
abuk 2020-10-17, 22:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-17, 22:24 5
Zgłoś
LeviathanTm 2020-10-17, 22:42 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem