👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pyotreck napisał/a:
A co ma argentyńskie więzienie wspólnego z murzynami? Czy po prostu jesteś głupkiem?
W argentynskim więzieniu gw🤬cą takich swiezakow kijami od miotły więc to namiastka murzyńskiej pały
Jestem głupkiem
Recydywista napisał/a:
ale nikogo nie interesuje tu historia twojego odbytu, daruj.
Widzę ,że masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, więc nie rozwodząc się za bardzo wróć do kolegi z celi i zrób to co potrafisz najlepiej ,czyli otwórz się na nowe doznania ,tylko pamiętaj koniecznie w maseczce,żeby czasem Cię ojciec nie poznał.
napluł bym wszystkim. cwaniaczkom w ry... ktorzy jadą po sprzedawcy tfu
Bodziosowy111 napisał/a:
napluł bym wszystkim. cwaniaczkom w ry... ktorzy jadą po sprzedawcy tfu
Zesrałbyś się co najwyżej ku uciesze sadolowych użytkowników
Za chwile zaczniecie się zabijać o te durne maski a rząd zaciera raczki i się cieszy bo skłóconym narodem łatwo sterować.
Oczywiście nagranie zaczyna się totalnie z dupy i nie widać co wydarzyło się przed tą całą akcją... Podejrzewam, że klientka weszła do sklepu bez maseczki, sprzedawca zwrócił na to uwagę i wyprosił ze sklepu co nie spodobało się obrończyni konstytucji i doszło do wymiany słownej. Klientka widząc, że sprzedawca osiągnął limit cierpliwości uciekła na próg sklepu (bo teraz już przecież nie jest w sklepie) i zaczęła dalej mu truć dupę, aż w końcu doszło do zaistniałej sytuacji.
Fakt, sprzedawca nie powinien się tak zachować, jednak trzeba pamiętać, że to też człowiek i należy mu wykazać chociaż odrobinę szacunku. Jeżeli na drzwiach sklepu wisi informacja "obsługujemy wyłącznie osoby z zakrytymi ustami", to nie rozumiem po jakiego grzyba ktoś tak wchodzi, jeżeli taka zasada go uraża i nie chce się do niej stosować.
Niestety ale ludzie często zachowują się gorzej niż zwierzęta. Gdyby koleś postawił przed sklepem wycieraczkę i tabliczkę z prośbą o wytarcie butów przed wejściem do lokalu, to zapewne znalazłby się śmiałek, który wszedłby do środka w kaloszach uwalonych w odchodach krzycząc "nie możesz mi tego zabronić, konstytucja na to nie pozwala"... tragedia
Fakt, sprzedawca nie powinien się tak zachować, jednak trzeba pamiętać, że to też człowiek i należy mu wykazać chociaż odrobinę szacunku. Jeżeli na drzwiach sklepu wisi informacja "obsługujemy wyłącznie osoby z zakrytymi ustami", to nie rozumiem po jakiego grzyba ktoś tak wchodzi, jeżeli taka zasada go uraża i nie chce się do niej stosować.
Niestety ale ludzie często zachowują się gorzej niż zwierzęta. Gdyby koleś postawił przed sklepem wycieraczkę i tabliczkę z prośbą o wytarcie butów przed wejściem do lokalu, to zapewne znalazłby się śmiałek, który wszedłby do środka w kaloszach uwalonych w odchodach krzycząc "nie możesz mi tego zabronić, konstytucja na to nie pozwala"... tragedia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie