Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-08-14, 10:57
WTF? Może ktoś wytłumaczyć?
Zgłoś
OL3K 2009-08-14, 11:05
kawaiithc, miśków jest 5 a podpisano że 4 i uczą matmy od lat najmłodszych
Zgłoś
flaszka 2009-08-14, 11:24
nie widze związku z tym że niby uczą od dziecka. To zle czy ucza nie tak jak nalezy? nie kumam ...
Zgłoś
Skupek 2009-08-14, 11:37 1
A dla mnie to jest tak, że jak jakaś nastka napisze, że to jest jej ulubiona piosenka, a po tygodniu ma już ich 5 :x
Zgłoś
konto usunięte 2009-08-14, 11:47 31
Misiek po środku, który jest biały mówi, że ma 4 ukochane kolorowe miśki różnych ras dzięki czemu wśród opinii publicznej nie jest postrzegany jako rasista. Jednak brakuje tam miśka czarnego, więc można stwierdzić, że misiek biały chce zorganizować wraz z kosmitami ( misiek zielony ) międzygalaktyczną organizacje skierowaną przeciwko rasie czarnej.
To nie matematyka, to samo życie..
Zgłoś
Pawlak_bd 2009-08-14, 12:16 4
a moim zdaniem to kolejna debilna wklejka na NK, misiek w środku ma symbolizować Ciebie a te cztery są po to żeby przypiąć pinezki 4 idiotom którzy będą się uważać za twoich najlepszych przyjaciół
Zgłoś
konto usunięte 2009-08-14, 12:50
dzięki, jarko, teraz czaję xD
Zgłoś
Skupek 2009-08-14, 15:17
jarko, nie wiem co, ale też to chcę !
Zgłoś
wksking 2009-08-14, 15:27
nie ma czarnego miska poniewaz bylby anyzowy
niestety nie wszyscy lubia anyz...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem