Żeby nie zdać matury to trzeba być naprawdę niedoj🤬ym imbecylem. 30% k🤬a!!!
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Chwalisz się uj🤬ą maturą? Faktycznie, winszuję
K🤬a! Matura z podstawowej matury jest na poziomie gimnazjum. Bystrzejszy gimnazjalista spokojnie by te 30% uciułał, całkiem poważnie.
Nie wiem jakim trzeba być niedojebem żeby nie zdać matury
BongMan napisał/a:
Żeby nie zdać matury to trzeba być naprawdę niedoj🤬ym imbecylem. 30% k🤬a!!!
K🤬a! Matura z podstawowej matury jest na poziomie gimnazjum. Bystrzejszy gimnazjalista spokojnie by te 30% uciułał, całkiem poważnie.
Nie wiem jakim trzeba być niedojebem żeby nie zdać matury
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Stawiam, że proponuje szklankę wody, gdyby w ustach zaschnęło.
podpis użytkownika
ble ble

Dobra to co trzeba zrobić aby nie zdać dzisiejszej matury. Czytać nie potrafić. Widziałem te arkusze i powiem tak aby nie zrobić tych 30% to trzeba być chyba opóźnionym w rozwoju w stopniu znacznym. Na macie jedynie podstawić do wzoru liczby a na polskim za samą umiejętność czytania można dostać te 30%..
Gdzie się podziała stara skala ocen? Co to za poj🤬a moda oceniać na jakieś procenty
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

@up
Alkohole mierzy się w procentach, więc dlaczego nie mierzyć tym samym sposobem wyniki matury.
K🤬a matura, ja p🤬le. Jak widzę jak się rozwija edukacja w Polsce, to pewnie za jakieś 10 lat, obniżą prób zdawania do 10% a matura będzie na poziomie podstawówki (teraz jest na poziomie gimnazjum), ale i tak znajdzie się jakiś geniusz który będzie p🤬lił i płakał, że matematyka obowiązkowa i matura przej🤬a.
@Hexia
Co to za k🤬a moda na śmianie się z króla sucharów. Rozumiem k🤬a, BongMan czasem potrafi doj🤬 sucharem jak mało kto, ale żeby pod każdym filmikiem i dowcipem, w którym doda swój komentarz pisać o tym. To jest k🤬a, jeszcze mniej śmieszne niż najgorsze dowc🤬y BongMana.
Alkohole mierzy się w procentach, więc dlaczego nie mierzyć tym samym sposobem wyniki matury.
K🤬a matura, ja p🤬le. Jak widzę jak się rozwija edukacja w Polsce, to pewnie za jakieś 10 lat, obniżą prób zdawania do 10% a matura będzie na poziomie podstawówki (teraz jest na poziomie gimnazjum), ale i tak znajdzie się jakiś geniusz który będzie p🤬lił i płakał, że matematyka obowiązkowa i matura przej🤬a.
@Hexia
Co to za k🤬a moda na śmianie się z króla sucharów. Rozumiem k🤬a, BongMan czasem potrafi doj🤬 sucharem jak mało kto, ale żeby pod każdym filmikiem i dowcipem, w którym doda swój komentarz pisać o tym. To jest k🤬a, jeszcze mniej śmieszne niż najgorsze dowc🤬y BongMana.

Jak tak dalej pójdzie to za 10 lat na maturze będą trzy zadania
1. Przeczytaj 2 linijki tekstu i powiedz o czym czytałeś.
2. Połącz kropki liniami i w ten sposób stwórz obrazek
3. Pokoloruj słonia
1. Przeczytaj 2 linijki tekstu i powiedz o czym czytałeś.
2. Połącz kropki liniami i w ten sposób stwórz obrazek
3. Pokoloruj słonia
A na praktycznym zawodowym (tez pisemny najczęściej) trzeba mieć 75 % i nikt nie płacze jak na j🤬ych maturach

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
@narcinsud
no wiesz, niby bez matury nie możesz iść na studia wyższe zbieractwa sezamu i pchnięcia majonezem na kierunek administracja i zarządzanie
A co do egzaminu zawodowego to jest jakaś paranoja. Masz opisać na kartce jakie czynności wykonasz np. przy naprawie silnika, przyrządzaniu potraw, obsłudze komputera albo innego urządzenia elektronicznego. Wydaje się to proste, ale tak jak robisz coś przez 5 lat to pewne czynności wykonujesz mechanicznie i nie pamiętasz o nich, przez co zapomnisz o tym wspomnieć na arkuszu i już ocena leci w dół...
A co do tych wielkich nagłowków co 5ta osoba niezdała...
zresztą, teraz w modzie jest debilizm i kretynizm więc...
no wiesz, niby bez matury nie możesz iść na studia wyższe zbieractwa sezamu i pchnięcia majonezem na kierunek administracja i zarządzanie
A co do egzaminu zawodowego to jest jakaś paranoja. Masz opisać na kartce jakie czynności wykonasz np. przy naprawie silnika, przyrządzaniu potraw, obsłudze komputera albo innego urządzenia elektronicznego. Wydaje się to proste, ale tak jak robisz coś przez 5 lat to pewne czynności wykonujesz mechanicznie i nie pamiętasz o nich, przez co zapomnisz o tym wspomnieć na arkuszu i już ocena leci w dół...
A co do tych wielkich nagłowków co 5ta osoba niezdała...

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Bez komentarza.. ja p🤬lę. "Jak morzna nie zdać matóry?" Lol? Lepiej siedzieć na kwejku i wp🤬lać głupie wstawki typu.. matura za 2 tygodnie i trollfejs do tego?
@makabrax mi tego nie mów technikum skończyłem już na nowych zasadach (kiedyś się robiło coś na wzór pracy inżynierskiej tylko o mniejszym stopniu skomplikowania). Matematykę i Fizykę zdałem bardzo dobrze na poziomie rozszerzonym, egzamin zawodowy też, chociaż połowa kumpli w klasie miała problem z policzeniem powierzchni ścian w pokoju. Jak się chce to można i nie p🤬lić, że lepsza szkoła czy gorsza. Jak się ma naj🤬e w głowie to żadna szkoła nie pomoże.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
Teraz to nie jest matura tylko k🤬a kpina... Rodzice opowiadali mi jak za ich czasów wyglądała matura, obecnie zdawalnośc wyniosłaby z 5% w porywach, a wtedy ludzie jakoś zdawali. A jak nie zdawali to znaczy, że byli niedojebami i szli na budowę czy pod kościół k🤬a mać.
Poza tym na c🤬j matura? Przy rekrutacji na studia, na konkretny kierunek powinny być przeprowadzane egzaminy układane przez daną uczelnię, wtedy można by lepiej przesiać osoby, które się nadają na daną uczelnie, a nie, że na studia idą ludzie, którzy uzyskali te j🤬e % na maturze.
Poza tym na c🤬j matura? Przy rekrutacji na studia, na konkretny kierunek powinny być przeprowadzane egzaminy układane przez daną uczelnię, wtedy można by lepiej przesiać osoby, które się nadają na daną uczelnie, a nie, że na studia idą ludzie, którzy uzyskali te j🤬e % na maturze.