Czy wy specjalnie wybieracie najbardziej debilne odpowiedzi?Albo ja jestem k🤬a wybitny albo pokazujecie kretynów...
podpis użytkownika
Ni hoooya!
K🤬a, ja p🤬le. Pisała pracę magisterską na temat Gomułki i nie wiedziała kim jest. Ja p🤬le, k🤬a.
p................3
2012-01-13, 11:43
"gdy usłyszał o NIM świat" debilu...
a................y
2012-01-13, 11:44
7:40 rozj🤬o najabrdziej
Jak pojawi się kiedyś odcinek, w którym ktoś wyp🤬ala tej przemądrzałej ciocie w pusty łeb łamiąc mu nos w trzech miejscach, wtedy postawię piwo.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
to jest przykre, że z takimi młotami mijam się na ulicy.....
s................e
2012-01-13, 12:01
Komercja, komercja to mnie właśnie irytuje! Bawi się w to Kuba, tak ten mały c🤬jek.
m................s
2012-01-13, 12:08
8:01 minki kolesia z prawej rozj🤬y mnie
N................r
2012-01-13, 12:37
- jaka firma produkuje iphone'y ?
- ipod.
k🤬a... mam ajfona firmy ajpod.
a poza tym 8:18
- jaki jest największy kontynent?
- Amerykhaa...
i jeszcze punkt mu przyznali za tego ajpoda...
Już w następnym odcinku: Twój Stary vs Twoja Stara
Blondyna rozk🤬iła system... Jak można być aż tak tępą strzałą a myśleć zupełnie odwrotnie? jak?? jak?
Już myślałem, że sadistic zwiększył jakość swojej zawartości bo dawno nie widziałem tych bezsensownych serii typu matura to bzdura. Jednak życie zawsze wszystko zweryfikuje.
K🤬a taką szansę mieli tych głąbów ze społeczeństwa wyeliminować i ich żywych puścili....Teraz to gówno pójdzie i się rozmnoży i będzie ich k🤬a więcej debili.
Skoro teraz Polska jest głęboko w dupie to strach myśleć jak owi gwiazdorzy za kilkanaście lat powpychają się gdzieś do sejmu itp.....
Zapodam sucherek:
Roman Polański to gentelman, bo nie pyta o wiek ! Tadam