Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
konto usunięte 2016-05-14, 23:01 50
A ja tam lubię Rosjan. Zdecydowanie bardziej niż niemców czy innych spietych, pozbawionych poczucia humoru belgów, francuzów czy angoli.
Zgłoś
Recydywista 2016-05-14, 23:19
jak pada komenda bacznosc to chocby cie szczur gryzl w maly palec u stopy nie waz sie drgnac ....
Zgłoś
~DMT 2016-05-14, 23:25 1
Pewnie jakiś dobry bit leciał na hełmofonie, to sobie nie chciał przeszkadzać
Zgłoś
os79 2016-05-15, 0:23 7
Rosja to wspaniały i dumny kraj....
Zgłoś
mazga50 2016-05-15, 2:06
no co? całował flagę...
Zgłoś
Halman 2016-05-15, 6:13
mazga50 napisał/a:

no co? całował flagę...

a może dmuchnął?
Zgłoś
tranzystor 2016-05-15, 16:17 9
Cytat:

matuszka rasija

W jakim celu wwstawiłeś ten film, bo nie jest ani śmieszny, ani ciekawy?
Zgłoś
neonline 2016-05-15, 23:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 23:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 23:58
@samon
Jesteś z🤬bem w rurkach bo wyobraź sobie że wojsko nas jednak chroni z tego powodu iż jedni politycy wyślą na ciebie wojsko to drudzy politycy wyślą wojsko żeby obroniło twoją dupę żeby cię przypadkiem nie podopalili krzyczac allah merkel.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-16, 0:08
Zgłoś
Pahoehoe 2016-05-16, 13:13
Mozna prosic o zrodlo filmiku? Muzyka mnie kupila.
Zgłoś
Gaiseric 2016-05-16, 19:15 2
weryfikator4 napisał/a:

A ja tam lubię Rosjan. Zdecydowanie bardziej niż niemców czy innych spietych, pozbawionych poczucia humoru belgów, francuzów czy angoli.

A dla mnie to ścierwo tego samego pokroju co niemcy. Jedni drugich warci.
Zgłoś
miedzianek 2016-05-16, 19:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem