Jacyś ruscy armeńcy z lexa burzą się, bo aktywiści nie pozwalają im jeździć po chodniku gdy na ulicy korek. Na szczęście ich emocje studzi miły jego mość w dresie z kałachem w rękach.
Po wszystkim rozjeżdżają się w miłej atmosferze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ten rycerz ortalionu jako szeryf drogowy... Czego jeszcze wam brakuje... Rosja piękny kraj
Ruscy to generalnie powinni losowo montować pod chodnikami miny przeciwczołgowe. Pieszy tego nie odpali, samochód i owszem. Przynajmniej materiał na harda będzie. Co za dzicz.
Filmik starszy od Małgorzaty Rozenek Majdan
russian-roulette napisał/a:
Filmik starszy od Małgorzaty Rozenek Majdan
Zrobiłby ją
choina004 napisał/a:
Zrobiłby ją
Też mi się marzy ciężarna
konto usunięte
2020-05-29, 18:16
Nikt nie zwrócił uwagi, że na fotelu pasażera z przodu siedzie ogolony Khalidov.
Straszenie bronią to pedalstwo. Broń trzeba wyciągać jak się jej chce użyć. A tak dres kogoś by zabił to ma dożywocie, zabraliby mu kalacha i zastrzelili go, to obrona konieczna i zero kary.