Jak już tak lubicie Maxa, to tutaj macie jego reportaż o UFO i okaleczonych krowach w Colorado z "Panoramy" z 1998 roku
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest to czym ten Golonko powinien się zajmować - UFO.
konto usunięte
2013-08-24, 19:32
Ubierał się wręcz koszmarnie.
konto usunięte
2013-08-24, 21:40
konto usunięte
2013-08-24, 21:49
Na końcu myślałem, że powie:"Mariusz Max Kolonko mówi jak jest"
konto usunięte
2013-08-24, 21:52
@up Jeszcze nie, to są czasy kiedy jeszcze mówił ,,Mariusz MaX Kolonko Boston Masaczjusets"
Zupełnie nic się nie zmienił.
konto usunięte
2013-08-24, 21:56
Może mi ktoś rozpisać wszystko co się dzieje na filmie w każdej sekundzie, bo nie chce mi się włączać, bo bez głośników to chyba nie to samo. Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która lubi robić takie rzeczy
konto usunięte
2013-08-24, 23:42
Łatwy i przyjemny

Hejt też mi sprawia radość.
Co do krów to kiedyś w programie na discovery o ufo tłumaczyli, że jest to normalne stadium rozkładu połączone z wyjadaniem tkanek miękkich przez padlinożerców/robaki + pomoc gazów nagromadzonych w organizmie po śmierci krowy. Nie pamiętam tego całkowicie, ale w miarę dokładnie tłumaczyli wraz z doświadczeniami.