Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Max Verstappen i jego debiut
l................i • 2014-09-01, 11:06
Max Verstappen - od przyszłego sezonu najmłodszy kierowca w f1 (będzie miał 17 lat) już podczas debiutu, a właściwie pokazu na imprezie City Racing w Rotterdamie, zaprezentował swoje nieprzeciętne umiejętności niszcząc przednie skrzydło swojego bolidu.

Akcja zaczyna się od 1:10, akcja właściwa - 1:30.
Zgłoś
faba 2014-09-02, 0:13
to jest ten łak co mówił że przejście z F3 do F1 to pikuś, hehehe

podpis użytkownika

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
Zgłoś
Adek1507 2014-09-02, 0:20
Bywa ... dzieciak ogarnia, podniecił się, poczuł się zbyt pewnie i wyj🤬. Ale ma 17 lat, start w F1 i w c🤬j hajsu. Zazdrościcie, ja też, ale olać. Są równi i równiejsi. Powodzenia w sezonie. Ja w GRID AUTOSPORT 2 w tym sezonie też idę do F1. Zobaczymy kto wygra małolacie !

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
Black Snake 2014-09-02, 10:14
K🤬a nie panuje nad bolidem? Widzieliście odcinek top gear gdzie prowadzący z dużym doświadczeniem wszedł pierwszy raz do bolidu? Ani ruszać, ani skręcać nie umiał bo go wyp🤬alało z trasy.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Stranuh 2014-09-02, 15:09
jak tak dalej pójdzie to młody będzie drogi w utrzymaniu
Zgłoś
czarnyrlz 2014-09-02, 17:24
@TyTakTwierdzisz

Trafny komentarz, ale każdy bolid startujący w F1, musi mieć wsteczny, wymóg FIA, to po prostu bolid do pokazów, więc wstecznego może nie mieć
Zgłoś
giebeka 2014-09-02, 17:37
Wsteczny w F1 jest. A co do filmiku to koleś nie dosięgnął do hamulca, bo nie miał fotelika
Zgłoś
l................s 2014-09-02, 19:54
głupia impreza dla bananów a w szczególności ich dzieci - byłem jak co roku i muszę stwierdzić, że nowy organizator ssał, jak to zwykle bywa, słabo w tym roku.
Zgłoś
szefooo 2014-09-04, 23:51
xts napisał/a:

30tyś dolców poszło w p🤬du

Przednia lotka bolidu f1 kosztuje ok 1,8mln zł.

podpis użytkownika

ironią w ryj
Zgłoś