Ja p🤬lę... Jak ja zazdroszczę tym, którzy mają możliwość spojrzenia na tą jebniętą planetę z góry

Fejk jak c🤬j

podpis użytkownika
"Kobieta jest jak kartka papieru. Anioł pisze z jednej strony, diabeł z drugiej, papier przebija, słowa się mieszają i robi się bigosik, którego nie można ani przeczytać, ani strawić."
@vasilij ze stratosfery nie spadniesz od tak sobie haha..
Oddałbym większość tego co mam za taki lot. Największe marzenie jakie może być chyba,

To nie TG. Przecież cała trójka prezenterów ma również inne programy w których się udzielają.
Co by nie powiedzieć Lockheed robił chyba najbardziej ekstremalne maszynki. U-2, SR-71, C-130, F-117
Co by nie powiedzieć Lockheed robił chyba najbardziej ekstremalne maszynki. U-2, SR-71, C-130, F-117
Muzyka, te dźwięki z radia i widoki tworzą nieziemski klimat. Dosłownie i w przenośni

podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Widok nie taki fajny. Podczas jednej misji w Black Ops tam byłem. Żenada.
A na serio tak jak pewna osoba (a dokładniej Lensen) chciałbym być w tej przestrzeni. Widok jest powalający.
A na serio tak jak pewna osoba (a dokładniej Lensen) chciałbym być w tej przestrzeni. Widok jest powalający.
Nie wiem, w którą z 38-miu części Black Ops grałeś, bo sobie takiej misji nie przypominam.