Pamiętacie tego gościa, który rok temu dostał tutaj fale hejtu za swój ryj i głos? Przyszedłem z nowym wiaderkiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:32
Sam jestem właścicielem Mazdy 6 2.0 D z 2006r. Polecam każdemu bez wahania! Od 3 lat jeżdżę, zrobiłem 80tys km a wymieniłem tylko wahacz. Genialny sprzęt!
Żeby nie było za słodko to wytknę mały błąd. Mazda 6 nie jest jebitnie ciężka a wręcz przeciwnie. Wersja z silnikiem 1.8 waży 1345 kg. 1700 kg to chyba z pięcioma sebiksami po imprezie waży. Te 1700 kg waży wersja MPS ale dla 260 koniuf to nie problem
jeśli już celujesz w te lata/klasę i auta typu Mazda 6, Audi a4, Lexusa is itp to brakuje Ci jeszcze Hondy Accord do kolekcji !
@up to co uwazasz za udane modele? audi, gdzie odciskow sie nabawilem opierajac kolano o srodkowy panel? i plastiki sie luszcza jak mirek po dniu na plazy?
Zajebista współpraca sadola z jakimś forum motoryzacyjnym. Ciekawe czy w ramach wymiany na tamtym forum są wstawki ze srającymi Japonkami i ofiarami walk gangów z Brazylii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie