Pamiętacie tego gościa, który rok temu dostał tutaj fale hejtu za swój ryj i głos? Przyszedłem z nowym wiaderkiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Popatrz, a na YT mi umknęło...łap browara i łapę w górę od strzału.
ogólnie spoko te "motoznafcy", ale zirytowałeś mnie jednym filmikiem gdzie na końcu na siłę próbowałeś pokazać, jaki to z Ciebie nie koks(że trenujesz na siłce) i napinałeś bicka na pokaz ;p
no offence
no offence
Ma motoryzacji to faktycznie się znasz jak kura na pieprzu, ale seria kickster motoznafca wychodzi Ci świetnie. Piwko dla Ciebie dobra robota.
@Kickster, jako jeden z nielicznych na YT trzymasz poziom a nawet go zwiększasz z każdym odcinkiem. Lepiej, żeby tak zostało, bo inaczej się nie skończy tylko na unsubie
.
Powodzenia w dalszych pracach. Niech moc wielkiego LPGa będzie z Tobą!
Powodzenia w dalszych pracach. Niech moc wielkiego LPGa będzie z Tobą!
@up no nie wiem gdzie ten poziom, bo według mnie to filmiki są wszystkie na jedno kopyto
@Kick
Uważaj bo to cwane lisy. Najpierw słodkie kłamstwa, a później znów będą cisnąć jak po burej suce.
Uważaj bo to cwane lisy. Najpierw słodkie kłamstwa, a później znów będą cisnąć jak po burej suce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie