Witam, z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości postanowiłem nagrać własną wersję Mazurka Dąbrowskiego.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
🔥
Farciarze ...
- teraz popularne
a dlaczego? bo nikt nawet nie pomyslal, żeby wykonac hymn po niemiecku czy rosyjsku... zawsze wykonywany byl w oryginale i z odpowiednia powaga co dawalo wielkiego kopa, motywacje i dlatego przetrwalismy... bo tozsamosc narodowa byla przeogromna... czasy sie zmienily, fakt, wtedy za takie wykonanie jak Górniakowej czy cover w innym stylu muzycznym bylaby kara minimum wykluczenia spolecznego, a teraz jeszcze sie takie osoby klepie po ramieniu...
no, ale czego się spodziewać kiedy Polacy mają prezydenta, który mówi po Polsku, ale piszę jakimś dysdialektem...
no, ale czego się spodziewać kiedy Polacy mają prezydenta, który mówi po Polsku, ale piszę jakimś dysdialektem...
Super wyszło , leci piwo! DLA HEJTERÓW: wolałbym słuchać tej wersji niż Edytki
Gościu powinien dostać mocno w ryj to się nauczy nie profanować hymnu. To tak jakby narysować godło Polski np. w czarnych kolorach. To jest karalne.
pisage napisał/a:
Co to za gitara? Wykończenie przypomina Gibsona Flying V, ale potki ma na górze i tylko jeden humb.
Brawo za wykonanie. Nie mógłbyś dodać paru efektownych slide'ów i vibrato w paru miejscach? Nabrało by to niepowtarzalnego charakteru...
To jest składak, sam ją składałem z różnych części, a potki są u góry bo kiedyś korpus był leworęczny, a ja przerobiłem na prawo
Szkoda, że tak kiepsko zrealizowane.
Gitara prowadząca powinna być najgłośniejsza, a brzmi jak tło do perkusji.
Generalnie spoko, ale na lepszych głośnikach nawet na minimalnym basie prawie nic nie słychać...
Gitara prowadząca powinna być najgłośniejsza, a brzmi jak tło do perkusji.
Generalnie spoko, ale na lepszych głośnikach nawet na minimalnym basie prawie nic nie słychać...
Jakbyśmy mieli taki podkład do hymnu od razu byłoby widać kto rządzi tym zasranym światem!
W rządzie nie byłoby kaczek, kotów ze szlugiem w pysku oraz innych zwierząt, a poważni ludzie którzy nie boją się postawić w Brukseli czy u innych buraków!
No ale podkład mamy jaki mamy i ludzi w sejmie również na poziomie buraka cukrowego...
W rządzie nie byłoby kaczek, kotów ze szlugiem w pysku oraz innych zwierząt, a poważni ludzie którzy nie boją się postawić w Brukseli czy u innych buraków!
No ale podkład mamy jaki mamy i ludzi w sejmie również na poziomie buraka cukrowego...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie