Witam, z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości postanowiłem nagrać własną wersję Mazurka Dąbrowskiego.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-09, 18:00
Perkutka z EZ Drummer ?
Taką gównianą muzyką hymn grać ._.
konto usunięte
2013-11-09, 18:01
Tak
Całkiem fajnie
A tu masz hymn w interpretacji kapelki Kangaroz
konto usunięte
2013-11-09, 18:02
Fufu13 napisał/a:
Swoim gównianym komentarzem mógł byś się napchać a nie się wynurzać jak gówno z szamba.
Zaj🤬eś filmik mojego kuzyna
konto usunięte
2013-11-09, 18:03
Fufu13 napisał/a:
Swoim gównianym komentarzem mógł byś się napchać w samotności a nie się wynurzać jak gówno z szamba.
konto usunięte
2013-11-09, 18:07
46michu46, To jest mój filmik
konto usunięte
2013-11-09, 18:12
i tak profanacja i tak! co to za głupia moda, żeby robić covery hymnu... HYMNU! k🤬a...
@ up To jest nasz hymn. Do k🤬y nędzy i jeśli taka wersja trafia do kogoś kto czuje się Polakiem i lubi metal to c🤬j ci do tego. Najlepiej k🤬a święte rzeczy (hymn, flaga, godło, itd) pozamykać w szczelnych pojemnikach i nie ruszać. Przynajmniej ludzie mogą poczuć się Polakami i przypomnieć słowa. Ciemnogród k🤬a!
konto usunięte
2013-11-09, 18:36
Co to za gitara? Wykończenie przypomina Gibsona Flying V, ale potki ma na górze i tylko jeden humb.
Brawo za wykonanie. Nie mógłbyś dodać paru efektownych slide'ów i vibrato w paru miejscach? Nabrało by to niepowtarzalnego charakteru...
Piti1234555 napisał/a:
i tak profanacja i tak! co to za głupia moda, żeby robić covery hymnu... HYMNU! k🤬a...
Nie profanacja ! to jest własna interpretacja danego utworu muzycznego w tym wypadku Hymnu Polski
konto usunięte
2013-11-09, 18:39
tak k🤬a...i co jeszcze? szanuj to co masz bo za chwile bedziesz spiewal hymn po arabsku... jesli pozwalamy na takie covery to co stoi na przeszkodzie zeby zmienic jezyk hymnu a zamiast Bóg, Honor, Ojczyzna wprowadzić Allah akbar? hmmm?
Świetnie wykonane!
Gratuluję pamięci.