za duzo ludzi na tym swiecie nie dostalo porzadnego wp🤬lu i mysla, ze im wszystko wolno...
Admin kasuj to bo nic sie nie dzieje oprocz tego ze gowniak wymac🤬je lapkami w strone ochroniarza
podpis użytkownika
Jebac inzynierow i lekarzy z krajow murzynolandskich.
wrzesin602 napisał/a:
@: masz na myśli wszystkich ciemniejszych od białych?
Białym też odp🤬la, za dawno zamordyzmu nie było
wrzesin602 napisał/a:
@: masz na myśli wszystkich ciemniejszych od białych?
mam na mysli wszystkich ludzi... czarnych malp nie wliczam pod ludzka rase...
Takich właśnie smrodów rozpieszczonych,wychowanych pod mamusinym kloszem nie cierpię.Normalnie wychowywane dziecko tak nie robi.
trawa napisał/a:
Takich właśnie smrodów rozpieszczonych,wychowanych pod mamusinym kloszem nie cierpię.Normalnie wychowywane dziecko tak nie robi.
Angole, tam te gnoje to rozpuszczone jak dziadowski bicz. U nas wp🤬l pasem 2 razy by dostal i by chodził jak w zegarku
Mówili coś w BBC 2 dzisiaj o tym, że mają krótsze kary więzienia wlepiać i szybciej wypuszczać (jeśli nie w recydywie), bo więzienia przepełnione i koszty. Ale tych z filmu to chyba za szybko puścili. Raptem 12 lat posiedzieli i nawet się przebrać nie zdążyli, tylko w ciuchach z oddziału odp🤬lają.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Znowu te pedalskie treści. To ma być sadol? Ktoś wam wpłaca za konta premium? To jest ta nowa jakość?
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
podpis użytkownika
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działoI spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE