👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i luzik. Nie daje rady to się to zostawia w p🤬du kojotom na pożarcie, a w Polsce ładuje się miliardy w nieudaczników (czyt. LOT, ZUS, etc.).

bziktheblue napisał/a:
No i luzik. Nie daje rady to się to zostawia w p🤬du kojotom na pożarcie, a w Polsce ładuje się miliardy w nieudaczników (czyt. LOT, ZUS, etc.).
LOT to spółka dla rodzinek i kolegów (prezes po roku dostaje odprawke na całe życie i kolejny koleżka na stanowisko) więc zaplanowany wkład.
ZUS to dziura bez dna, której nie można zasypać. (zamknąć), chyba, że się system roz🤬bie.
@up
co do ZUS'u - gwarantuję Ci to (zapisz sobie) że tego dożyjesz
co do ZUS'u - gwarantuję Ci to (zapisz sobie) że tego dożyjesz

RockyWood napisał/a:
@up
co do ZUS'u - gwarantuję Ci to (zapisz sobie) że tego dożyjesz![]()
no jak za 30 lat ludzie dostaną list "ni ma kasy na twoją emeryture, nara" to może się coś wydarzyć.

Żądam bana dla użytkownika einsatzkommando za promowanie nazizmu.

Cytat:
Art. 256.
§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

@up a potem zamknięto zakłady i czarni zamiast być siłą roboczą zaczęli ciągnąć zasiłki oraz demolować ulice w większym stopniu, co raczej skutecznie odstraszało potencjalnych pracodawców przed tworzeniem nowych zakładów.

Czego się można spodziewać jeśli 82,69% mieszkańców jest murzynami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie