Sweden:
England:
Germany:
USA:
Russia:
Finland:
Argentina:
No i na koniec Poland:

England:

Germany:

USA:

Russia:

Finland:

Argentina:

No i na koniec Poland:

niedlugo tak bedzie wygladal wyjazd do zachodniej europy: wykop.pl/link/1426805/afrykanskie-dzieci-widza-po-raz-pierwszy-bialego/

Jak tak ma wyglądać przyszłość europy to ja wybieram emigrację do Rosji.
Jest tam c🤬jowo ale przynajmniej stabilnie!
Jest tam c🤬jowo ale przynajmniej stabilnie!
Hahahha @up Ciapataland mnie rozj🤬o
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.

Czkawka historyczna. R🤬ali w dupe ciapatych przez stulecia, to teraz ciapaci r🤬aja ich. Nam nie grozi, jakos na ukrainie czy bialorusi tez nie przybywa ich za duzo. Czesi to c🤬y, wiec roznie moze byc.
Natomiast celowe dzialania rzadow wskazuja na, ze za wszystkim stoi ktos inny. A komu by zalezalo najbardziej na:
- Destabilizacji krajow Europy
- Zmienienia kierunku emigracji z 3-go swiata
- Skierowania opinii publicznej przeciwko ciapasom (sami na to pracuja, ale z pomoca finansowa, mozna to ocenic po ich demonstracjach)
No k🤬a komu? W tym tempie idziemy w strone III wojny swiatowej pt "zachod vs islam" i najwiekszy rozp🤬ol moze byc wlasnie tu (oprocz bliskiego wschodu, ktory zostanie zeszklony). I kolejna wojna swiatowa, ktora odbedzie sie calkowicie poza terytorium US.
Natomiast celowe dzialania rzadow wskazuja na, ze za wszystkim stoi ktos inny. A komu by zalezalo najbardziej na:
- Destabilizacji krajow Europy
- Zmienienia kierunku emigracji z 3-go swiata
- Skierowania opinii publicznej przeciwko ciapasom (sami na to pracuja, ale z pomoca finansowa, mozna to ocenic po ich demonstracjach)
No k🤬a komu? W tym tempie idziemy w strone III wojny swiatowej pt "zachod vs islam" i najwiekszy rozp🤬ol moze byc wlasnie tu (oprocz bliskiego wschodu, ktory zostanie zeszklony). I kolejna wojna swiatowa, ktora odbedzie sie calkowicie poza terytorium US.