podpis użytkownika
Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała.podpis użytkownika
Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała.podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.Darex - gdzie nauczyłeś się tak pisać po naszemu? Qui?
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.Darex - poczytaj lepiej o tym, jakimi środkami dysponowała Francja i Anglia, a jakimi Polska. Popatrz, jakiej linii frontu broniliśmy my, a jakiej oni. Nie przypominam sobie też, żeby Francja i Anglia musiały obsadzać granicę z ZSRR. A co najważniejsze - to nie Polacy utworzyli kolaboracyjny rząd z premierem wcześniej uważanym za bohatera narodowego. Zanim więc następnym razem zaczniesz pieprzyć bez sensu radziłbym się doedukować z historii.
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.podpis użytkownika
Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała.Darex, wyczuwam u Ciebie lewackie p🤬lenie.
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.
A ja wyczuwam u Ciebie ból dupy jak cytuje się Fakty.
Kawał spoko, dałem piwko. Nie uderzam w Ciebie personalnie, po prostu zastanawiam się skąd to się bierze, że tak się jedzie Francuzów, że niby się nie bili podczas IIWŚ, fajnie byłoby podyskutować, niestety do samego "lewackiego p🤬lenia" ciężko się odnieść
podpis użytkownika
"...jesteś cynik, świntuch, k🤬iarz i kłamca..."Polska francja jeden c🤬j. Jeden i drugi kraj obrabiał pałę III rzeszy... nasze p🤬dy na konikach z szabelką i francuzi z uzbrojeniem które pamiętało wybuch I wojny
P🤬lona polska martyrologia którą się jeszcze szczycimy
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.1.Francja broniła sie dłużej niż Polska w 39'
podpis użytkownika
"...jesteś cynik, świntuch, k🤬iarz i kłamca..."