👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Link do map Google gdyby ktoś chciał wiedzieć gdzie dokładnie obiekt się znajduje:
google.com/maps/preview#!data=!1m8!1m3!1d3!2d23.198242!3d53.125859!2m2!1f340.85!2f92.19!4f75!2m4!1e1!2m2!1splIxxaqPGZzaTN2pa1na8Q!2e0&fid=5
google.com/maps/preview#!data=!1m8!1m3!1d3!2d23.198242!3d53.125859!2m2!1f340.85!2f92.19!4f75!2m4!1e1!2m2!1splIxxaqPGZzaTN2pa1na8Q!2e0&fid=5

Hehe Baiłystok
Pamiętam jak sie bawiło tam w chowanego w podstawówce zamiast chodzić na przyrode
Pozdro dla 28 SP
)

Eleywan napisał/a:
Dodam tylko, że ów instytucja płonęła z 4 razy, spalone zostały korany wartości około 100 tysięcy, bohater niestety jest nieznany
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA

Czy tylko mi sie zdaje, że ten meczet jest już opuszczony. Kozak który jebną to niech spróbuje też na takim meczecie który funkcjonuje.

skalus1 napisał/a:
Czy tylko mi sie zdaje, że ten meczet jest już opuszczony. Kozak który jebną to niech spróbuje też na takim meczecie który funkcjonuje.
Kozak który piszę takie rzeczy niech ruszy dupę i zrobi chociaż coś takiego na opuszczonym

tylko nie zapomnijcie pajace wziac pieniedzy na wiecej farby od mamusi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie