👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mają swój zespół a'la AC piorun DC
Ah, no i wielkie c🤬jo-okna

Ah, no i wielkie c🤬jo-okna

Dodam tylko, że ów instytucja płonęła z 4 razy, spalone zostały korany wartości około 100 tysięcy, bohater niestety jest nieznany

Dopiero się buduje? Wystarczy chyba zostawić świński ryj na terenie budowy. Nie ma za co

prawdziwym bohaterem można by było go nazwać, gdy w budynku znajdowaliby się c🤬aci.

Gdzie to jest?
I polecam świnkę im podrzucić. Albo psa, pieska ciapek też nie lubi.
I polecam świnkę im podrzucić. Albo psa, pieska ciapek też nie lubi.

ru_ziolo napisał/a:
A widziałeś meczet NIEmuslimów?
Jak chciałeś zabłysnąć to Ci nie wyszło
Eleywan napisał/a:
Tobie również!!!
Z nudów musisz się przyj🤬 do wszystkiego ??

Eleywan napisał/a:
Otóż mi wyszło.
Proszę podaj przykład meczetu niemuzułmanów ?

A może ktoś wpadł na pomysł, że komuś zależy na tym, żeby wywołać wojnę z bliskim wschodem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie