Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem czy wiesz, ale w restauracji / barze itp. możesz żądać takiej samej ilości dodatków, takiego samego wyglądu i innych cech wynikających z obrazka i opisu, który widnieje w cenniku / menu, jeżeli gdzieś w ww. cenniku / menu nie jest napisane "Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art.66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych."
niewiem czy znasz podstawowa zasade panujaca we wszelkich miejscach gdzie ktos ci podaje jedzenie: nigdy nie narzekaj na zarcie, a juz napewno nie zadaj wymiany, poprawy. chybaze lubisz zarcie z bonusami

Nie wiem czy wiesz, ale w restauracji / barze itp. możesz żądać takiej samej ilości dodatków, takiego samego wyglądu i innych cech wynikających z obrazka i opisu, który widnieje w cenniku / menu, jeżeli gdzieś w ww. cenniku / menu nie jest napisane "Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art.66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych."
Dokładnie tak (od 3:50 właściwa reklamacja):
Tytuł filmu to "Upadek" (Falling Down) jakby ktoś pytał.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie