Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siedzę sobie po nocy późnej, zatem na łeb słuchawki ja założył. Gitarę w macki i myślę... Se Megadefuf poszukamy, najprzeładnieszych, prostych, popularnych. Niech się stanie! Symphony of Destruction! Ale nie! Ale nie! Poszukamy na jutubie kowerów. I k🤬cze....

O jeżu kolczasty! Gościu zap🤬la 1800% lepiej ode mła na wiosle w kolorze którego nie wymówię.

Na dodatek, jego sprzęt "z tyłu" jest więcej warty niż nerki wszystkich moich pokoleń. Płuca zresztą też.

Kto zgadnie kto to taki?

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:52
To w absurdach dnia codziennego?

Chyba, że kategorią iż metal to muzyka.
Zgłoś
Ramsey007 2012-09-06, 16:59
Siedzi na fotelu z Golfa III. Pewnie jakiś wieśniak

podpis użytkownika

Zgłoś
Cannibal 2012-09-06, 17:01 1
z tym "zap🤬la na 1800%" to byłbym jednak ostrożny ponieważ zaprezentował to co każdy w miarę ogarnięty gitarzysta potrafi...
Zgłoś
vass 2012-09-06, 17:01 2
Ja mam różowy bas Ibanez i nie płaczę
Dzięki temu, że kupiłem taki różowy, był o 200zł tańszy niż w innym kolorze
Zgłoś
Jakubis121 2012-09-06, 17:08 10
siedlik napisał/a:

Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana

siedlik napisał/a:

mettalica

Zgłoś
Mizantrop 2012-09-06, 17:59 2
sinjids napisał/a:

K🤬A! Co to ma być! Jakieś forum muzyczne?! To jest sadistic.pl K🤬A. Tu się wrzuca mordujących się murzynów, albo flaki motocyklistów rozwleczone po autostradach.

Fajnie dziad zagrał kawałek Megadeath'u, ale co to za p🤬lona mania na wrzuty coverów. Ja p🤬le! Naprawdę nie ma już żadnej selekcji wstępnej?!

Cytując ~Conscribo,

Cytat:

nieee drzyj japy, aż u mnie smród w oczy szczypie

podpis użytkownika

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
krz2 2012-09-06, 18:03
siedlik napisał/a:

Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana

Zgłoś
Roszp 2012-09-06, 18:08
upagowno napisał/a:

co to za gitara ? o.o

Zwykły kramerek. Nic szczególnego.
Model sustainer jak mamy być szczegółowi.
Zgłoś
smiechlem 2012-09-06, 19:34
siedlik napisał/a:

mettalica

Zgłoś
matt69 2012-09-06, 19:54
tenk koleś na jutjubie ma nick palendre. warto obczaic jeszcze cover Seasons in the abyss Slayera
Zgłoś
bohema667 2012-09-06, 20:40
Muza z gry każdego sadola Flat out 2
Zgłoś
Krysss 2012-09-06, 20:52 2
Phie a ja tam sobie mam różowe struny w basie i nie narzekam
Zgłoś
qbak 2012-09-06, 21:15
gosciu ma konkretny gust muzyczny i konkretny sprzecior - dwa jakies Marshalle Plexi na zajebistymi tolexie + jakis Kramer z lat 80's :p

respect

ale tego sola to on chyba nie gral, cos mi smierdzi fejkiem :p
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 21:20 1
kojarze tego dziadka z youtuba, ale litosci, przeciez on ten kawałek poleciał z playbacku po za tym jeszcze puścił jakiś cover tego kawałka.
po za tym widze ze wciąż zaczynasz swoją przygodę z gitarą, bo ten kawałek to kompletny banał.
każdy kto się przykłada do gitary, to do odegrania solówki z symphony of destruction w oryginalnym tempie nie powinien mieć problemu grając na wieśle max 5 lat.W megadeth najtrudniejsze do możliwie bezbłędnego odegrania są kawałki (z solówkami) z pierwszych 4 płyt
Zgłoś
Radysh 2012-09-06, 22:03
Headcrusher napisał/a:

kojarze tego dziadka z youtuba, ale litosci, przeciez on ten kawałek poleciał z playbacku po za tym jeszcze puścił jakiś cover tego kawałka.
po za tym widze ze wciąż zaczynasz swoją przygodę z gitarą, bo ten kawałek to kompletny banał.
każdy kto się przykłada do gitary, to do odegrania solówki z symphony of destruction w oryginalnym tempie nie powinien mieć problemu grając na wieśle max 5 lat.W megadeth najtrudniejsze do możliwie bezbłędnego odegrania są kawałki (z solówkami) z pierwszych 4 płyt

Masz rację. Dopiero uczę się grać na gitarze. Pierdzielło mnie w łeb na "starość".

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie