Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siedzę sobie po nocy późnej, zatem na łeb słuchawki ja założył. Gitarę w macki i myślę... Se Megadefuf poszukamy, najprzeładnieszych, prostych, popularnych. Niech się stanie! Symphony of Destruction! Ale nie! Ale nie! Poszukamy na jutubie kowerów. I k🤬cze....

O jeżu kolczasty! Gościu zap🤬la 1800% lepiej ode mła na wiosle w kolorze którego nie wymówię.

Na dodatek, jego sprzęt "z tyłu" jest więcej warty niż nerki wszystkich moich pokoleń. Płuca zresztą też.

Kto zgadnie kto to taki?

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
siedlik 2012-09-06, 2:05 57
Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana
Zgłoś
Radysh 2012-09-06, 2:21
][b] siedlik[b\] Też cię lubię. Pozwól, że uściskam cię za szyję.

PS Retrospekcje z domu rodzinnego zostaw na hard`a.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 3:11 12
Tu masz dobry cover Megadeth'a
(A w sumie to nie cover, tylko odegranie gitary Mustaine'a)

P.S. A za wrzutkę piwko, bo Megadeth
Zgłoś
upagowno 2012-09-06, 7:31
znam tego ziomka , fajnie coverował kawałki sabbathów

co to za gitara ? o.o

podpis użytkownika

upa
Zgłoś
BrunerOvned 2012-09-06, 7:40 23
siedlik napisał/a:

Cos mi tu nie pasuje, rozowa gitara, typ wygloda na pedofila, a muzyka jakas mettalica podobna.
Pewnie stary BongMana

To żeś doj🤬... Nie p🤬l, że każdy szpakowany, starszy facet wygląda na pedofila. Może nie miałeś szczęścia z takim, stąd uprzedzenia... O ile nie jesteś rudy albo łysy, też możesz podobnie wyglądać.

Masz tu STADO starszych panów z gitarami. Klip za długi, żeby wszedł, więc obczaj, jak grają Prawdziwi Starsi Panowie. Pink Floyd z lat 90.
watch?v=RKVJicTW9rc

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Go2Hell 2012-09-06, 12:19 4
BrunerOvned napisał/a:

To żeś doj🤬... Nie p🤬l, że każdy szpakowany, starszy facet wygląda na pedofila. Może nie miałeś szczęścia z takim, stąd uprzedzenia... O ile nie jesteś rudy albo łysy, też możesz podobnie wyglądać.

Masz tu STADO starszych panów z gitarami. Klip za długi, żeby wszedł, więc obczaj, jak grają Prawdziwi Starsi Panowie. Pink Floyd z lat 90.
watch?v=RKVJicTW9rc

Ojciec mi kazał dać Ci piwko za pikn floyd i filmik w komentarzu, więc łap
Zgłoś
Dudzio 2012-09-06, 15:59
youtube.com/user/palendre
kanał gościa znanego w internecie jako 'Grandpa'
Zgłoś
sinjids 2012-09-06, 16:22 2
K🤬A! Co to ma być! Jakieś forum muzyczne?! To jest sadistic.pl K🤬A. Tu się wrzuca mordujących się murzynów, albo flaki motocyklistów rozwleczone po autostradach.

Fajnie dziad zagrał kawałek Megadeath'u, ale co to za p🤬lona mania na wrzuty coverów. Ja p🤬le! Naprawdę nie ma już żadnej selekcji wstępnej?!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:28 6
sinjids,
Widzę znawca sadistica, a o poczekalni nie słyszał
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:32
Sprzęt za grube tysiące ale brzmienie c🤬jowe Pewnie przez jakiś multiefekt nagrywa
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:35
różowa gitara psuje wszystko ;<
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:43 4
Szkoda tylko, że solówka jest z playbacku
Zgłoś
Thormentooor 2012-09-06, 16:47 4
siedlik napisał/a:

Pewnie stary BongMana

k🤬a "mettalica", idz być rudy gdzie indziej stary.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-06, 16:51
allnazwyzajete napisał/a:

Szkoda tylko, że solówka jest z playbacku

Jak dla mnie to całość jest podłożona, mimo że dziad dobrze gra, to jednak nie nagrał dźwięku, tylko pod video dołożył audio.

W solówce wyraźnie palce nie pasują do dźwięków, w utworze troszkę mniej wyraźnie. Być może słaba synchronizacja audio-video
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie