Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kuba1986 2025-02-16, 12:33 6
Z trzech świateł w pociągu, zostało tylko jedno
Zgłoś
żmij 2025-02-16, 12:35 9
Ten krzyki, to będzie "ale urwał" po hiszpańsku?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Lok 2025-02-16, 12:41 10
Kokaina do USA się rozsypała?
Zgłoś
PeterNORTH 2025-02-16, 13:22 5
niepowstrzymany to jednak film na faktach.

kuba1986 napisał/a:

Z trzech świateł w pociągu, zostało tylko jedno

dobrze że się nie wykoleił a ty się k🤬a lampkami przejmujesz.
Zgłoś
azerbah 2025-02-16, 13:29
Moze wkoncu nadszedl czas postawic szlabany, swiatla i znaki ostrzegawcze przed przejazdem pociagu..
Zgłoś
Maniecky 2025-02-16, 13:37 16
Jak jedna taka sytuacja obnazyla 5ciu debilow, w tym dwoch kierowcow autobusow, to tam chyba na 6ciu typa, 5 to debile. Nic dziwnego ze Trump ich deportuje, oni zanizaja krajowe iq.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-16, 13:48
azerbah napisał/a:

Moze wkoncu nadszedl czas postawic szlabany, swiatla i znaki ostrzegawcze przed przejazdem pociagu..

Co to zmieni? Przecież to Meksyk.
Zgłoś
radek225 2025-02-16, 14:11 8
Maniecky napisał/a:

Jak jedna taka sytuacja obnazyla 5ciu debilow, w tym dwoch kierowcow autobusow, to tam chyba na 6ciu typa, 5 to debile. Nic dziwnego ze Trump ich deportuje, oni zanizaja krajowe iq.

Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego. W Ameryce Południowej przepisy ruchu drogowego jedynie sugerują jak masz jechać, stan techniczny nikogo nie obchodzi. Ważne, że się koła, silnik kręcą i śrubek nie gubi. Koleś w ciężarówce dobry. Myślałem, że szybko z jedną naczepą przeskoczy, a gościu jechał zestawem kwalifikowanym w Europie jako pociąg drogowy . Myślenie życzeniowe, koniem przeskoczę to reszta też zdąży przejść.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
azerbah 2025-02-16, 14:12 1
kaziuzlasu napisał/a:

Co to zmieni? Przecież to Meksyk.

Teraz sobie pomalu uswiadamiam ze nic.. Nazwa panstwa zobowiazuje.
Zgłoś
kuba1986 2025-02-16, 14:16
PeterNORTH napisał/a:

dobrze że się nie wykoleił a ty się k🤬a lampkami przejmujesz.

Jak dla mnie, to mógłby się wykoleić
Zgłoś
loky 2025-02-16, 14:25
do pełni szczęścia brakuje mi tylko by ten pył był ze związków węgla i coś co by odrobinę zaiskrzyło między pojazdami . Rozmarzyłem się... Efekty specjalne na miarę Bolywood.
Zgłoś
gabriel0 2025-02-16, 14:29
radek225 napisał/a:

Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego...

Zauważam że w Polsce jest całkiem logiczne pierwszeństwo mniejszego. Tego na pasach.
Chyba że większy ma więcej pieniędzy, to już co innego. Albo jest jakimś trenerem piłkarskim czy tam innym reporterem.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
metyoo 2025-02-16, 15:34
łatwo osądzać, a potraficie sikać do butelki i jednocześnie obserwować otoczenie? tak myślałem...
Zgłoś
kumak3 2025-02-16, 19:30
radek225 napisał/a:

Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego. W Ameryce Południowej przepisy ruchu drogowego jedynie sugerują jak masz jechać, stan techniczny nikogo nie obchodzi. Ważne, że się koła, silnik kręcą i śrubek nie gubi. Koleś w ciężarówce dobry. Myślałem, że szybko z jedną naczepą przeskoczy, a gościu jechał zestawem kwalifikowanym w Europie jako pociąg drogowy . Myślenie życzeniowe, koniem przeskoczę to reszta też zdąży przejść.

A w Arabii Saudyjskiej jak zginiesz w wypadku, to znaczy że allach tak chciał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie