podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Z trzech świateł w pociągu, zostało tylko jedno
dobrze że się nie wykoleił a ty się k🤬a lampkami przejmujesz.
Moze wkoncu nadszedl czas postawic szlabany, swiatla i znaki ostrzegawcze przed przejazdem pociagu..
Co to zmieni? Przecież to Meksyk.
Jak jedna taka sytuacja obnazyla 5ciu debilow, w tym dwoch kierowcow autobusow, to tam chyba na 6ciu typa, 5 to debile. Nic dziwnego ze Trump ich deportuje, oni zanizaja krajowe iq.
Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego. W Ameryce Południowej przepisy ruchu drogowego jedynie sugerują jak masz jechać, stan techniczny nikogo nie obchodzi. Ważne, że się koła, silnik kręcą i śrubek nie gubi. Koleś w ciężarówce dobry. Myślałem, że szybko z jedną naczepą przeskoczy, a gościu jechał zestawem kwalifikowanym w Europie jako pociąg drogowy

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCo to zmieni? Przecież to Meksyk.
Teraz sobie pomalu uswiadamiam ze nic.. Nazwa panstwa zobowiazuje.
dobrze że się nie wykoleił a ty się k🤬a lampkami przejmujesz.
Jak dla mnie, to mógłby się wykoleić

Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego...
Zauważam że w Polsce jest całkiem logiczne pierwszeństwo mniejszego. Tego na pasach.
Chyba że większy ma więcej pieniędzy, to już co innego. Albo jest jakimś trenerem piłkarskim czy tam innym reporterem.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Zauważ, że w każdym biednym kraju kultura jazdy nie istnieje. W Indiach trąbi się na wszystko, w ruskach, na ukrainie, czy w Afryce jest pierwszeństwo większego. W Ameryce Południowej przepisy ruchu drogowego jedynie sugerują jak masz jechać, stan techniczny nikogo nie obchodzi. Ważne, że się koła, silnik kręcą i śrubek nie gubi. Koleś w ciężarówce dobry. Myślałem, że szybko z jedną naczepą przeskoczy, a gościu jechał zestawem kwalifikowanym w Europie jako pociąg drogowy . Myślenie życzeniowe, koniem przeskoczę to reszta też zdąży przejść.
A w Arabii Saudyjskiej jak zginiesz w wypadku, to znaczy że allach tak chciał