👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i cały łks !! bu hahhahahahahahah , kuuurrrwwwaaaa dresy z polesia hahah, dobre
Autorze dziękuje ci bardzo! Myślałem, że na 3 sezonie się skończyło a tutaj nowy sezon wyszedł
Po stro kroć dzięki

to moze i jest smieszne jak goscie mowia po niemiecku bo za h🤬j ich nie rozumiem...no ale jak mowia po ang to malo zabawne
Spartacus ogółem dobry serial. Jednak nic nie przebije sezonu 1 w którym grał Andy Whitfield to była moc, krew i cycki!
Niezbyt podobają mi się takie przeróbki, jakieś to nieśmieszne... Na pewno lepsze to niż żałosne przerabianie w Ivonie, ale i tak dużo brakuje tym przeróbkom do klasyków starszych niż internet: sadol.pl/parodia-kubusia-puchatka-vt125642.htm1252451
jakoś ta nowa seria po cichu wyszla, nic nie słyszalem że będzie. W każdym bądź razie dziekuję również

i tak większość słucha dialogu po angielsku, napisy gówno dają, słabe
Lepiej się ogląda takie rzeczy kiedy film nie jest po angielsku. Chyba, że ktoś w gimnazjum uważał, że język obcy mu się nie przyda i nie rozumie ni c🤬ja, takie osoby znajdą w takich przeróbkach coś dla siebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie