👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

janek pewnie by pobil ale trzeba pocwiczyc a nie ma funduszy na amerene bieda

znore napisał/a:
Ale wyglądem trzyma klasę, więc od stwierdzenia "żul" trzymałbym się z daleka. Prędzej SMAKOSZ.
Lub jak kto woli: hobbysta, entuzjasta:)

Słaby. U mnie w liceum rekordzista walił żura w 11s a browar w 7.
Dese napisał/a:
Słaby. U mnie w liceum rekordzista walił żura w 11s a browar w 7.
Udowodnij to filmem.

Dildo napisał/a:
ja komandosa wypiję tez w ok 15sek
Podstawą do osądzenia Cię jako wstrętnego kłamcy jest fakt, że firma Ostrowin, a co za tym idzie "Komandos" przestały istnieć. Chyba, że domowy bimber i jarzębinę nazywasz Komandosem!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie