Pusty stadion. Na trybunie siedzi dwóch pijaczków. Nagle jeden wpada na pomysł.
- Ej, weź idź na boisko i udawaj piłkarzy oraz sędziego, a ja tu zostanę i będę udawał kibiców.
Skoro byli podpici, to bez wahania jak postanowili tak zrobili.
Jeden pobiegł na boisko i zaczął się po nim miotać, natomiast drugi zaczął wydawać "okrzyki".
Nagle ten, który był na boisku, dostał puszką po piwie.
Wkurzony mówi do drugiego.
- Takie wielkie boisko, a Ty we mnie musiałeś trafić?
Na to drugi:
- 50 tysięcy kibiców, to skąd wiesz, że to ja rzuciłem?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-22, 12:17
Hahaha niezłe

, łap piwo
Gra wyobraźni, prawie jak larp
to w końcu jest puste czy są tam dwie osoby?
konto usunięte
2013-06-22, 15:14
Nie przeżyłem zaskoczenia ,gdy spojrzałem na autora:/
konto usunięte
2013-06-22, 15:34
odruchowo najpierw spojrzałem na autora i wiedziałem czego można się spodziewać
konto usunięte
2013-06-22, 15:37
Bongman zacznij dodawać swój nick w nazwie tematu żebyśmy mogli scrollować dalej bez czytania tego
konto usunięte
2013-06-22, 15:44
mi się coś zdaje że bonk man ma założonych kilka troll kont i sam sobie piwka stawia,a później sam sobie te wypociny komentuje
Mogłeś napisać, że wariaci, a nie menele. Miałoby większy "sens"
konto usunięte
2013-06-22, 17:46
Nie no kur*a, nie wierzę. Czytam dowcip, nie kumam, chu*jowy fest. Myślę sobie, niee- on musi mieć drugie dno. Nie ma... Rzucam okiem na autora- BongMan, wszystko jasne.
Ej ej i to nie tak, że fajnie jest pojechać po BongManie, ale wytłumaczcie mi jak taki syf może kogoś bawić? Jaak?! Nie mogę uwierzyć, że tyle tego wpadło na główną....
konto usunięte
2013-06-22, 18:47
matiqq napisał/a:
to w końcu jest puste czy są tam dwie osoby?
Czyli dopiero jak przeanalizujesz ten kawał , przeliczysz zaimki , sprawdzisz czy są przecinki zaczniesz się śmiać?
Good job captain obvious
konto usunięte
2013-06-22, 18:47