Witam serdecznie, krótka nagrywaka z wariatkowa na pełnej piździe, dużo fragów. Szybko i w miarę skutecznie. Zapraszam
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
to psychiatryk w Otwocku chyba, dobra miejscówka na paintball
w sumie nawet ciekawe, może zorganizować takiego mecza paintball vs ten airsoft, ciekawa kto wygra?
bloodwar
Znowu pedzie z pistolecikami na kulki? Ehh...
wiekszego pedzia od ciebie nie ma
Znowu pedzie z pistolecikami na kulki? Ehh...
wiekszego pedzia od ciebie nie ma
Dobra alternatywa, by ruszyć dupę sprzed kompa, jak się ma hajs. Pora znaleźć robotę
Pamiętam jak raz byłem na obozie, to sobie takie bitwy urządzaliśmy, 3 miało elektryki, reszta sprężynowe. Oczywiście jedyną ochroną były okulary, więc lekko bolało ( zwłaszcza z elektryków ). Po kilku dniach wyrobił się już mały lęk i najgorszym dźwiękiem jaki słyszałeś, to był właśnie, dźwięk naciągania sprężyny przez silniczek elektryczny. Po prostu zamierałeś w strachy na te 0.5 sekundy gdy go słyszałeś za sobą.
A ja widzę że to troszkę ustawione, ale film spoko.
P.S Sam się "strzelam"
P.S Sam się "strzelam"
0:39. Na moim miejscu dostałbyś kulkę tak czy siak. Robisz "knive" na 1,5 metra? Nawet w niego nie wycelowałeś. Po za tym dobrze biegasz w cqb nie jak 99% innych graczy XD Tylko trochę Cię rwie czasami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie