Witam serdecznie, krótka nagrywaka z wariatkowa na pełnej piździe, dużo fragów. Szybko i w miarę skutecznie. Zapraszam
A................o
2015-03-24, 18:06
Za ASG piwko w ciemno
R................A
2015-03-24, 20:20
szybkie i mocne
to psychiatryk w Otwocku chyba, dobra miejscówka na paintball
Znowu pedzie z pistolecikami na kulki? Ehh...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
G................2
2015-03-25, 10:18
w sumie nawet ciekawe, może zorganizować takiego mecza paintball vs ten airsoft, ciekawa kto wygra?
R................A
2015-03-25, 21:30
Gabonetka, chyba poj🤬o..
bloodwar
Znowu pedzie z pistolecikami na kulki? Ehh...
wiekszego pedzia od ciebie nie ma
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Dobra alternatywa, by ruszyć dupę sprzed kompa, jak się ma hajs. Pora znaleźć robotę
W 0:40 jest za daleko na "nie żyjesz", ale w 2:50 musiał wj🤬 kulkę w plecy z metra.
k................h
2015-03-26, 0:05
Pamiętam jak raz byłem na obozie, to sobie takie bitwy urządzaliśmy, 3 miało elektryki, reszta sprężynowe. Oczywiście jedyną ochroną były okulary, więc lekko bolało ( zwłaszcza z elektryków ). Po kilku dniach wyrobił się już mały lęk i najgorszym dźwiękiem jaki słyszałeś, to był właśnie, dźwięk naciągania sprężyny przez silniczek elektryczny. Po prostu zamierałeś w strachy na te 0.5 sekundy gdy go słyszałeś za sobą.
s................y
2015-03-26, 0:14
A ja widzę że to troszkę ustawione, ale film spoko.
P.S Sam się "strzelam"
Miejscówka to szpital dla psychicznie chorych żydów w Otwocku pod WWA:)
t................8
2015-03-26, 0:32
0:39. Na moim miejscu dostałbyś kulkę tak czy siak. Robisz "knive" na 1,5 metra? Nawet w niego nie wycelowałeś. Po za tym dobrze biegasz w cqb nie jak 99% innych graczy XD Tylko trochę Cię rwie czasami
Fajnie, nie znałem sposobu z knive i mam zamiar go wykorzystać w najbliższym meczu

Tak, dopiero co się uczę strzelać kulkami :p Fragów zdobyłeś wc🤬j. Na cały 3h mecz zdobywam jakieś 6 fragów.. tak "pozdro poćwicz" ćwicze