Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zaledwie kilkanaście dni temu mer Kijowa Witalij Kliczko dostał nagrodę im. prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza. Teraz okazało się, że w jego domu, 30 kobiet zmuszanych było do prostytucji. Jak widać, jaka nagroda, taki jej laureat.
Kliczko uruchomił w swoim domu burdel. Jego funkcjonowanie ujawniono podczas policyjnego nalotu na klub nocny o nazwie „Tootsie”. Funkcjonariusze uwolnili 30 kobiet zmuszanych tam do prostytucji. Szokującym aspektem tej sprawy jest fakt, że budynek, w którym prowadzono proceder, należy do Witalija Kliczki – burmistrza Kijowa, przedstawianego na całym świecie jako symbol odwagi i prawy lider w obliczu toczącej się w tym kraju wojny. Nie jest mozliwe, by nie wiedział o przestepczym procederze.

Podczas nalotu kijowska policja odkryła, że klub nocny pełnił funkcję nielegalnego domu publicznego. Na miejscu znajdowały się 30 kobiet, więzionych i zmuszanych do prostytucji. O sprawie poinformował ukraiński portal focus.ua. Podejrzewa się, że właściciele klubu stosowali również szantaż – nagrywali klientów, aby wymuszać od nich pieniądze. Co gorsza, kryminalny proceder odbywał się przy udziale lokalnej Straży Miejskiej, która miała przymykać oko na nielegalne działania. Oficjalne dokumenty wskazują, że w budynku znajdował się schron przeciwbombowy dla mieszkańców Kijowa.

Witalij Kliczko, poza skandalem związanym z budynkiem, pozostaje w światowej opinii publicznej bohaterem wojny na Ukrainie. Jako burmistrz Kijowa, został uhonorowany IV nagrodą im. Pawła Adamowicza za „przywództwo w obronie demokracji i praw człowieka”. Sutener ma odebrać nagrodę osobiście, 20 lutego podczas spotkania w Brukseli. Należy wątpić, by to uhonorowanie zostało cofnięte. To niezgodne z panującą, polityczną poprawnością.

Co ciekawe, budowa schronu pod budynkiem Kliczki, została oczywiście sfinansowana z pieniędzy publicznych.

Zrodlo Magnapolonia.org
O akcji dowiedziałem się z Komentarza Tygodnia pana Gadowskiego.

Jeżeli było to do pieca

Ciekawe czy za Polskie pieniądze nie zbudowali tego burdelu.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
WKND 2025-02-01, 11:34 38
To musi być jakieś nieporozumienie, przecież w Onet Kobieta i Wysokich Obcasach co chwilę piszą artykuły a tym, że "sex working" to świetny sposób na zarobek i super przygoda dopóki jest się młodą i atrakcyjną, a klienci to sami szarmanccy Armando. Pan Vitalij zapewne był tu mecenasem sztuki i bezinteresownym opiekunem dobrowolnie pracujących dziewcząt. (trochę offtop, ale żyjemy w czasach gdy faktycznie tego typu "media" wlewaja gówniarom takie gówno do głów i nawet im nie przeszkadza na następnej stronie maznąć artykułu o "uprzedmiatawianiu kobiet" ).

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
Wombat212 2025-02-01, 11:48 44
Ukraina to jeden wielki burdel. Zachód tylko sypie forsa do tego szamba gdzie takie kliczki mielą kasę na swoje cele.
Zgłoś
pazuzu 2025-02-01, 11:48 10
Ale w czym problem? jak trump chodził na dz🤬ki, był oskarzany o gw🤬t to jakoś to nikomu nie przeszkadzało i został prezydentem usa i połowa Polaków go chwali więc Kliczko też powinien być bohaterem bo jest przedsiębiorczy
Zgłoś
Siriuz 2025-02-01, 12:01 68
Nagrodę kogo k🤬a?! Adamowicz? Gość, który miał tyle oskarżeń, że gdyby żył to razem z nim być może w trakcie śledztwa dojechali by całą klikę POwską?
K🤬a k🤬ie medal urwie

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Ronoaro 2025-02-01, 12:08 5
My mamy swojego Banasia, Szoszoni mają swojego Kliczkę. Obaj nie do ruszenia.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
EksporterZła 2025-02-01, 12:58 19
fajny, chwytliwy tytuł, tekst wiadomo, że złapie wiele piw.

Ale poproszę o źródło.

Autorze, możliwe, że szukający sensacji. Wbiłem w neta na szybko to hasło. W PL piszą o tym wyłącznie turbosłowianie i nadpolacy (btw, podałeś magnapolonia jako źródło, wielka polska ). ALe poza tym... znalazłem wzmiankę na MSNie, gdzie odsyłają na jeden ukraiński portal. Wszedłem na ten portal i co widzę?

focus.us

Nico (chyba, że tłumacz google tłumaczący stronę coś wycina). W angielskim internecie też cisza.

Prośba więc o źródło, bo na gębę jakiegoś wątpliwego portalu ciężko mi uwierzyć. Szczególnie, że to postać znana na całym świecie. Pół neta powinno o tym trąbić.
Zgłoś
skywalker75 2025-02-01, 13:08
pazuzu napisał/a:

Ale w czym problem? jak trump chodził na dz🤬ki, był oskarzany o gw🤬t to jakoś to nikomu nie przeszkadzało i został prezydentem usa i połowa Polaków go chwali więc Kliczko też powinien być bohaterem bo jest przedsiębiorczy

Co racja to racja, dlatego ja szanuje zarówno Trampka jak i Kliczko czy Zalenskiego

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Centurion 2025-02-01, 13:18 6
Wywalam za brak wiarygodnych źródeł

EDIT: źródła zostały dodane więc wątek został przywrócony, oczywiście bez żadnego potwierdzenia wiarygodności.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
cedrikk 2025-02-01, 14:49 8
Centurion napisał/a:

Wywalam za brak wiarygodnych źródeł

kv.npu.gov.ua/news/politsiia-kyivshchyny-ta-sbu-vykryly-zlochynnu-hrup...

stopcor.org/ukr/section-suspilstvo/news-u-budinku-mera-kieva-vikrili-n...

focus.ua/uk/ukraine/689509-v-nichnomu-klubi-torguvali-lyudmi-v-comu-zh...

sport.pl/boks/7,64992,31632423,skandal-w-ukrainie-policyjny-nalot-na-k...

kyiv1.com/en/u-budynku-de-prozhyvae-mer-kyeva-vykryly-bordel/

m.antikor.com.ua/en/articles/748472-deputat_kgs_ksenija_semenova_popro...

W ostatnim artykule jest filmik gdzie deputowana probuje coś pytać o ten burdel władz.

Macie rację. Angielskich źródeł jest bardzo mała lub wcale. Ponoć władze nie podają dużo informacji.
Zgłoś
xdrt 2025-02-01, 16:05 3
Podobno za bardzo skręcał w stronę bandery, a przy obecnej polityce Ukrainy to podobno niedobra jest.
Musieli na szybko skręcić jakąś seksaferę w samoobronie, a że na Ukrainie pewnie jedna Monika Lewiński by nie starczyła, to zrobili od razu 30.
Ukraiński House of Cards xD
Zgłoś
Antoni79 2025-02-01, 17:12 6
Siriuz napisał/a:

Nagrodę kogo k🤬a?! Adamowicz? Gość, który miał tyle oskarżeń, że gdyby żył to razem z nim być może w trakcie śledztwa dojechali by całą klikę POwską?
K🤬a k🤬ie medal urwie

Może musiał umrzeć? Często to najbezpieczniejsze i najlepsze rozwiązanie. Św. Adamowicz-patron deweloperów.
Zgłoś
shoe5maker 2025-02-01, 17:26 7
A ja mam to w dupie, po prostu nie chcę tych "przedsiębiorców" u siebie.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-02-01, 17:45 2
Też o tym słyszałem cerikk. Podobno największe wzięcie ma tam twoja stara schwytana pod Sudzha.
Zgłoś
martils 2025-02-01, 18:00 2
pazuzu napisał/a:

Problem w tym że ja nie musiałem fundować tych dz🤬k Trumpowi z moich podatków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie