Stacja benzynowa shell w Białych Błotach, kierowca okazał się naćpany i pijany. Wybaczcie głosy w tle, kolega zamykał dobę ;p
Nie było bo materiał własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-10-21, 21:05
macie na stacji aparat czy kamerę? Bo wydaje mi się że to robi zdjęcia a nie nagrywa film...
p47
2015-10-21, 21:36
Nie szkoda Ci bylo samochodu?
Wybaczamy kolego !!!
Przyznam że jak się ma kasę to człowiekowi odwala i puszczają hamulce. Wiem to po sobie.
konto usunięte
2015-10-22, 0:56
Cytat:
Przyznam że jak się ma kasę to człowiekowi odwala i puszczają hamulce. Wiem to po sobie.
Też nagrywałeś pokaz slajdów telefonem ?
Na fakturach i kartach idzie jeszcze dziś coś dostukać do wypłaty na takich stacjach?
35i
2015-10-22, 10:10
Up. To już nie to co kiedyś, ale na waciki starczy.
Też kiedyś robiłem na Shellu i gościu wjechał w bankomat, ale to była zwykła pomyłka pedału(przepraszam, geja)gazu z hamulcem tak zwany syndrom blondynki.
konto usunięte
2015-10-22, 14:49
film z prędkością jednaj klatki na sekundę nadaje się idealnie do wypadków GRATULUJE tematu
@up
Na sadola się nadaje, pokazuje idiotę, dzwona i piwko jest.
Moze probowal sie do Hogwartu dostac...
Kamery przemysłowe, które płynnie nagrywają nie są drogie. Podejrzewam, że najtańsza nagrałaby lepiej od tego gówna.