Samochód stworzony z myślą o bossach karteli narkotykowych, nielubianych politykach i zj🤬ych raperach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy ten samochód nadal jest w stanie o własnych siłach opuścić laboratorium i co by się stało z silnikiem jak by zaczęli do niego strzelać.
A tam pewnie ma zapasowy w schowku.
konto usunięte
2011-01-04, 14:42
Zawsze bawiła mnie w opancerzonych samochodach jedna rzecz. Nie wyjebiesz bocznej szyby w razie potrzeby chcąc uciec z samochodu. Bueheheheheh. I w ten sposób unikając pocisków skazujesz się na utonięcie lub spłonięcie w razie nieszczęśliwego wypadku. Słodko.
konto usunięte
2011-01-04, 15:43
Pomidor napisał/a:
Zawsze bawiła mnie w opancerzonych samochodach jedna rzecz. Nie wyjebiesz bocznej szyby w razie potrzeby chcąc uciec z samochodu. Bueheheheheh. I w ten sposób unikając pocisków skazujesz się na utonięcie lub spłonięcie w razie nieszczęśliwego wypadku. Słodko.
wiesz zwykle wychodzi się drzwiami
konto usunięte
2011-01-07, 13:43
konto usunięte
2011-01-07, 16:59
Idioci samochód można normalnie otworzyć będąc pod wodą było w pogromcach mitów wystarczy poczekać aż samochód opadnie na dno wtedy tak ciśnienie jest o wiele niższe i można spokojnie otworzyć drzwi samochodu.
PS.To nie jest wiedza z GTA.
bumshaker12 napisał/a:
Idioci samochód można normalnie otworzyć będąc pod wodą było w pogromcach mitów wystarczy poczekać aż samochód opadnie na dno wtedy tak ciśnienie jest o wiele niższe i można spokojnie otworzyć drzwi samochodu.
PS.To nie jest wiedza z GTA.
Powodzenia, jak wpadniesz w Rów Mariański.
konto usunięte
2011-01-07, 17:32
kashan napisał/a:
przyciśnięty palącą się cysterną czy innym motorowerem do ściany
Pozdro
Ciężko wyobrazić sobie cysternę jako motorower
konto usunięte
2011-01-07, 17:37
nie wytrzymalem , nie obejrzalem go do konca

mam za slabe nerwy na tak sadystyczne filmy
bumshaker12 - nie otworzysz drzwi jsli auto zejdzie na sam dol a to co pokazywali w pogromcach mitow to ze koles pozwolil zalac auto woda i dopiero wtedy otworzyl drzwi wiec ogladaj uwaznie na drugi raz, kashan ma racje, wpuszczajac wode do pomieszczenia wyrownuje sie cisnienie i dopiero wtedy jest jakas mozliwosc otwarcia drzwi
cypex, powodzenia jak do tego rowu umieszczonego gdzies wp🤬du na pacyfiku dojedziesz samochodem.
Pomidor napisał/a:
W normalnym aucie jest trudno wybić szybę, a co dopiero jak jest pod wodą. Dużo ci to nie da, że jest opancerzone, bo szyby i tak nie wybijesz.