Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Putis 2015-01-13, 19:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-13, 19:19 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bedejot 2015-01-13, 19:28
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-13, 19:32
dlaczego nie umie jeździć? bo holender, oni nie ogarniają i już. a tak btw za taki filmik to tutaj mandacik otrzyma do domu
Zgłoś
Skid17 2015-01-13, 19:33
Zgłoś
shiters 2015-01-13, 19:38 1
Zgłoś
Kutas Szatana 2015-01-13, 19:39
Kochanie, kupmy rodzinne kombi
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-13, 19:41 1
Zgłoś
Brzydkii 2015-01-13, 19:52 2
@up o zaśmiałem. Samochód dla wsioka. Twój gofer II to za to prawdziwy bolid
Zgłoś
Guwnojat 2015-01-13, 20:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-13, 20:10
@BRzydki
Prawie, mam akurat golfa GTD VII, zajebista maszyna, przecietny wyglad, ale na drodze jeden z bardziej zajebistych hot-hatch ow. I spoko moge byc wiesniakiem z golfem rypie mnie to.
Zgłoś
Dexterous 2015-01-13, 20:19
O, ale łutututut (trzy słowa, o już pięć, oh wait...)

@do admina: użyłem shifta
Zgłoś
mecenaz 2015-01-13, 20:26 1
Zajebiste kombi , tylko skoro juz miec takie mocne kombi to bym wolał Audi rs6 (napęd na cztery koła) i nie bałbym sie że przyjebie tyłem w drzewo na zakręcie
Zgłoś
tranzystor 2015-01-13, 20:53
Nie maszyna lecz technika zrobi z Ciebie zawodnika.
Zgłoś
Putis 2015-01-13, 22:55
Guwnojat napisał/a:

Gdybyś umiał czytać, to byś zauważył, że do szkoły już dawno nie chodzę. Po prostu chciałem sprawdzić czy to była zwykła literówka i się nie myliłem. Wybacz.

To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz. Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem