770KM
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
dlaczego nie umie jeździć? bo holender, oni nie ogarniają i już. a tak btw za taki filmik to tutaj mandacik otrzyma do domu
@up o zaśmiałem. Samochód dla wsioka. Twój gofer II to za to prawdziwy bolid
@BRzydki
Prawie, mam akurat golfa GTD VII, zajebista maszyna, przecietny wyglad, ale na drodze jeden z bardziej zajebistych hot-hatch ow. I spoko moge byc wiesniakiem z golfem rypie mnie to.
Prawie, mam akurat golfa GTD VII, zajebista maszyna, przecietny wyglad, ale na drodze jeden z bardziej zajebistych hot-hatch ow. I spoko moge byc wiesniakiem z golfem rypie mnie to.
O, ale łutututut
(trzy słowa, o już pięć, oh wait...)
@do admina: użyłem shifta
@do admina: użyłem shifta
Zajebiste kombi , tylko skoro juz miec takie mocne kombi to bym wolał Audi rs6 (napęd na cztery koła) i nie bałbym sie że przyjebie tyłem w drzewo na zakręcie
Guwnojat napisał/a:
Gdybyś umiał czytać, to byś zauważył, że do szkoły już dawno nie chodzę. Po prostu chciałem sprawdzić czy to była zwykła literówka i się nie myliłem. Wybacz.
![]()
To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz. Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie