Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MrPiotero 2015-01-14, 0:48
Wszystko fajnie, cacy, tylko to niemiec. :/
Zgłoś
Guwnojat 2015-01-14, 7:49
Putis napisał/a:

To, że masz w profilu wpisane więcej lat to nie znaczy, że faktycznie tyle masz. Ja uważam, że więcej niż 16 to Ty nie masz.

Na c🤬j bym miał wpisywać swój nieprawdziwy wiek. Ja się nie muszę dowartościowywać, zwłaszcza w sieci. Przeprosiłem Cię uprzednio się tłumacząc dlaczego się do Ciebie doj🤬em i zamiast olać sprawę jak należy, to nie k🤬a, Ty wolisz dalej drążyć ten temat jak upośledzone dziecko któremu ktoś ukradł cukierka.
Putis napisał/a:

Głupie uwagi zostaw dla siebie, bo przyjdzie czas, że sam błąd zrobisz też Cię wyśmieją

W przeciwieństwie do Ciebie ja mam dystans do wszystkiego i nawet jeżeli odj🤬bym najgorszą literówkę na tym portalu przez co zostałbym w c🤬j wyśmiany, to przyjął bym to na klatę i dalej bym się tym już nie przejmował (swoją drogą musiałbym być p🤬lnięty na umyśle by się czymś takim przejąć). Życie jest za krótkie by tracić czas i nerwy na takie pierdoły, ale co Ty możesz o tym wiedzieć skoro mój durny komentarz wyprowadził Cię z równowagi. Brakuje Ci dystansu, kolego.
Zgłoś
mesjasz22 2015-01-14, 13:42
Chciałbym dożyć takich czasów kiedy na ulicach takie samochody to nic niezwykłego tylko zwykły samochód sąsiada
Zgłoś