Chciałem się z Wami podzielić ciekawą jak dla mnie nowinką techniczną, która jak się sp🤬oli to jebnie nas po kieszeni (około 4tys.), ale na nasze szczęście są tacy którzy mają wyj🤬e na hajs i możemy popatrzeć jak działają inteligentne światła w mesiu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-10-19, 19:04
Bogactwo część główna, skuhwysyny!
konto usunięte
2014-10-19, 19:32
Volvo Najlepsze
konto usunięte
2014-10-19, 20:11
koleś na światłach mijania widzi więcej niż ja w moim escorcie z 86 na światłach drogowych
konto usunięte
2014-10-19, 20:14
Pracuję w branży motoryzacyjnej, a dokładnie w dystrybucji części (również detal). Reflektor ksenonowy do Octavii II potrafi kosztować w granicach 1100 - 1800zł. Wyobrażacie sobie minę klienta, który "okazyjnie" sprowadził z Niemiec takiego CLSa po małej stłuczce kiedy dowie się ile kosztuje taki reflektor LED? No moje oko na pewno kilkanaście tysi.
konto usunięte
2014-10-19, 20:25
Zadaniem tego systemu jest zapewnienie dobrej widoczności BEZ OŚLEPIANIA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW DROGI. To znaczy, to jest bodajże ostatnie akcesorium motoryzacyjne, jakie przeciętny bonzo z środkowowschodniej części Europy byłby skłonny sobie sprawić.
Jak stać Cie na takiego mesia to stać Cie na serwis
konto usunięte
2014-10-19, 20:53
Szkoda, że do W203 nie dostanę
Spoko, fajnie, ale Opel prezentował inteligentne światła FullLed już dawno temu.
Druga sprawa, w terenie zabudowanym nie jeździ się na światłach drogowych, tego już super system nie rozróżnia.
konto usunięte
2014-10-19, 21:01
Cebula ON
I tak zardzewieje za 3 lata
Cebula OFF
Zazdrość ON
@Up
Dlaczego nie? Można, a nawet powinno się używać świateł drogowych, gdy w terenie zabudowanym nie ma lamp inteligencie.