📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenzapodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. Lorenza
gabriel0 napisał/a:
Przepchnął na "parking" co w tym wypadku było najgorszą decyzją. Ani hamowania silnikiem, ani blokady, bo zapadka w skrzyni przy takiej prędkości nie zablokuje na bank.
Włożenie wstecznego mogło by go uratować.
Ja mam jeszcze tryb "B" właśnie do hamowania silnikiem. Sądząc po obrotach to tam też jest ten tryb B i właśnie go wrzucił. No ale ja bym próbowała obrócić w tej sytuacji samochód. Może całkiem zderzenia by to nie pozwoliło uniknąć, ale na pewno byłoby dużo lżejsze.
Ej serio kierownik wyprostował łapy i zablokował uuuaaa . Tam też w chipsach prawka rozdają?
Justynka99 napisał/a:
Ja mam jeszcze tryb "B" właśnie do hamowania silnikiem. Sądząc po obrotach to tam też jest ten tryb B i właśnie go wrzucił. No ale ja bym próbowała obrócić w tej sytuacji samochód. Może całkiem zderzenia by to nie pozwoliło uniknąć, ale na pewno byłoby dużo lżejsze.
Czyli w najlepszym wypadku uderzyłabyś tyłem, czym załatwiłabyś waszej dwójce połamane kręgosłupy. No chyba, że nie miałabyś tyle szczęścia i trafiłabyś drzwiami. Wtedy kogoś byś zabiła. A znając życie i możliwości kobiet do ogarniania w takich sytuacjach, to najpewniej byś spanikowała, wdepnęła gaz i pozabijała wszystkich.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie