Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Merkelowa w Grecji
konto usunięte • 2012-10-10, 21:52

Mam nadzieje, że Polska też się w końcu obudzi.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dr.Val 2012-10-12, 8:06
Chinole chcieli wykupić greckie wyspy i byłoby po kryzysie w Grecji, ale Angela na szczęscie również z tego powodu pompuje dalej tam całą europejską kasę.
Zgłoś
reedock 2012-10-12, 8:10
Prowadządza ( o ile to jej imię a nie pozycja plemienna ) THA-BANG, musi mieć coś wspólnego z Bangbros czy RealityKnights
Nawet w 1 klatce filmu dobrze układa usta.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 8:35
Popatrzcie na foto z tematu wyżej, a następnie na ten filmik (przed naciśnięciem play) xD
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 8:45
zlew69 napisał/a:

Mam nadzieje, że Polska też się w końcu obudzi.

Z czego?

To prawda, że w Polsce jest bardzo źle, ale lepiej niż w Grecji.

Poza tym Grecy w wcześniejszych latach żyli ponad stan: bardzo dużo kupowali, wcześniej przechodzili na emeryturę, mało kto co pracował. Ogólnie, żyli lekko i wygodnie, a opiekowało się nimi państwo. Drugim aspektem jest to, że Grecja wchodząc do strefy euro, oszukiwała z danymi na temat stanu gospodarki i pieniądza - drachmy. Chciała na siłę się wepchać do strefy euro, gdzie trzeba mieć mocną gospodarkę.

Takie wygody i Euro zrujnowały grecką gospodarkę i teraz muszą oszczędzać. Niemcy dają największą pulę pomocy dla Grecji, bo są państwem które w UE więcej wpłaca niż wypłaca.

Teraz wygodni, leniwi Grecy muszą zapieprzać, aby odrobić pomoc za ratowanie ich dup i uratować gospodarkę kraju. Uważam, że powinni mieć szacunek do przedstawiciela kraju, który im pomaga. Uprzedzam, że sam nie lubię Niemców, ale bym miał sazcunek dla kogoś, kto ratuje mi dupę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 9:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 10:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ramsey007 2012-10-12, 11:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 12:52
merkelowa w grecji najbardziej lubi spacery po barcelonie.
Zgłoś
Gandziorek18 2012-10-12, 13:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-12, 13:58 1
DumbledoreZG napisał/a:

Z czego?

To prawda, że w Polsce jest bardzo źle, ale lepiej niż w Grecji.

Poza tym Grecy w wcześniejszych latach żyli ponad stan: bardzo dużo kupowali, wcześniej przechodzili na emeryturę, mało kto co pracował. Ogólnie, żyli lekko i wygodnie, a opiekowało się nimi państwo. Drugim aspektem jest to, że Grecja wchodząc do strefy euro, oszukiwała z danymi na temat stanu gospodarki i pieniądza - drachmy. Chciała na siłę się wepchać do strefy euro, gdzie trzeba mieć mocną gospodarkę.

Takie wygody i Euro zrujnowały grecką gospodarkę i teraz muszą oszczędzać. Niemcy dają największą pulę pomocy dla Grecji, bo są państwem które w UE więcej wpłaca niż wypłaca.

Teraz wygodni, leniwi Grecy muszą zapieprzać, aby odrobić pomoc za ratowanie ich dup i uratować gospodarkę kraju. Uważam, że powinni mieć szacunek do przedstawiciela kraju, który im pomaga. Uprzedzam, że sam nie lubię Niemców, ale bym miał sazcunek dla kogoś, kto ratuje mi dupę.

co nie zmienia faktu ze jestesmy traktowani jak tepe bydlo i mamy jedna z najwiekszych emerytalnych granic wiekowych w erupie ;/ [chociaz nie jestem obeznany wiec moge sie mylic]
Zgłoś
Orissa 2012-10-16, 18:44
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem