Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nawet w 1 klatce filmu dobrze układa usta.

Mam nadzieje, że Polska też się w końcu obudzi.
Z czego?
To prawda, że w Polsce jest bardzo źle, ale lepiej niż w Grecji.
Poza tym Grecy w wcześniejszych latach żyli ponad stan: bardzo dużo kupowali, wcześniej przechodzili na emeryturę, mało kto co pracował. Ogólnie, żyli lekko i wygodnie, a opiekowało się nimi państwo. Drugim aspektem jest to, że Grecja wchodząc do strefy euro, oszukiwała z danymi na temat stanu gospodarki i pieniądza - drachmy. Chciała na siłę się wepchać do strefy euro, gdzie trzeba mieć mocną gospodarkę.
Takie wygody i Euro zrujnowały grecką gospodarkę i teraz muszą oszczędzać. Niemcy dają największą pulę pomocy dla Grecji, bo są państwem które w UE więcej wpłaca niż wypłaca.
Teraz wygodni, leniwi Grecy muszą zapieprzać, aby odrobić pomoc za ratowanie ich dup i uratować gospodarkę kraju. Uważam, że powinni mieć szacunek do przedstawiciela kraju, który im pomaga. Uprzedzam, że sam nie lubię Niemców, ale bym miał sazcunek dla kogoś, kto ratuje mi dupę.

Z czego?
To prawda, że w Polsce jest bardzo źle, ale lepiej niż w Grecji.
Poza tym Grecy w wcześniejszych latach żyli ponad stan: bardzo dużo kupowali, wcześniej przechodzili na emeryturę, mało kto co pracował. Ogólnie, żyli lekko i wygodnie, a opiekowało się nimi państwo. Drugim aspektem jest to, że Grecja wchodząc do strefy euro, oszukiwała z danymi na temat stanu gospodarki i pieniądza - drachmy. Chciała na siłę się wepchać do strefy euro, gdzie trzeba mieć mocną gospodarkę.
Takie wygody i Euro zrujnowały grecką gospodarkę i teraz muszą oszczędzać. Niemcy dają największą pulę pomocy dla Grecji, bo są państwem które w UE więcej wpłaca niż wypłaca.
Teraz wygodni, leniwi Grecy muszą zapieprzać, aby odrobić pomoc za ratowanie ich dup i uratować gospodarkę kraju. Uważam, że powinni mieć szacunek do przedstawiciela kraju, który im pomaga. Uprzedzam, że sam nie lubię Niemców, ale bym miał sazcunek dla kogoś, kto ratuje mi dupę.
co nie zmienia faktu ze jestesmy traktowani jak tepe bydlo i mamy jedna z najwiekszych emerytalnych granic wiekowych w erupie ;/ [chociaz nie jestem obeznany wiec moge sie mylic]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie