Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TRQPL 2023-10-18, 17:02 18

No i zobacz co narobiliście...

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Kutazz 2023-10-18, 17:50 29
Bardzo doświadczony holownik, nie ma się do czego przyj🤬
Zgłoś
metyoo 2023-10-18, 20:19 3
pomoc drogowa pierwsza klasa, nawet początek drugiej!
Zgłoś
Juzwa 2023-10-18, 20:46 4
Ciekawe ile będzie kosztować przywrócenie do stanu przed próbą holowania.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
PabloSkills 2023-10-18, 21:11
Ciekawe jakie potężne ubezpieczeniema ten jednodiowy laweciarz?
Zgłoś
JanJankowski 2023-10-18, 21:15
Małe Combo!!!
Zgłoś
Takafura 2023-10-18, 22:36 23
Znajomy jest laweciarzem i miał umowę ze strażą wiejską. Wezwany do odholowania jakiegoś Lambo za bańkę powiedział dziękuję postoję, ubezpieczenie firmy mam za małe
Zgłoś
raphael0 2023-10-18, 22:42 5
No w takim przypadku, to bym symulował zawał.
Zgłoś
kaczmarzgr 2023-10-19, 0:16 2
Andrzeju, spokojnie! Przytenteguje się zderzak z mojego Lanosa, a na parkingu Mesia postawimy tyłem do ściany i nikt się nie zorientuje
Zgłoś
a1lp2ha3 2023-10-19, 14:11
Ja jestem wlascielem parkingu i wjezdzajac swoim zajebistym lamborghini pamiętaj że akceptujesz regulamin który mówi że usuniemy to gowno wszelkimi sposobami jak nie zapłacisz 1.5zl za godz

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
RodrigoCortez 2023-10-19, 17:42
Kutazz napisał/a:

Bardzo doświadczony holownik, nie ma się do czego przyj🤬

w końcu robił jak u obcego
Zgłoś
Res0r 2023-10-19, 19:01
Takafura napisał/a:

Znajomy jest laweciarzem i miał umowę ze strażą wiejską. Wezwany do odholowania jakiegoś Lambo za bańkę powiedział dziękuję postoję, ubezpieczenie firmy mam za małe

Coś kolego przekolorowałeś. Mam najtańsze z możliwych ubezpieczenie na swojego gruza i mam ponad milion euro. Laweciarz z pewnością ma znacznie lepsze warunki.

Zgłoś
Marysia_Von_Sadolova 2023-10-20, 9:39 1
Res0r napisał/a:

Coś kolego przekolorowałeś. Mam najtańsze z możliwych ubezpieczenie na swojego gruza i mam ponad milion euro. Laweciarz z pewnością ma znacznie lepsze warunki.

Nie. OC obowiązuje w przypadku szkody komunikacyjnej. Tutaj wypadek nastąpił w trakcie wykonywania pracy zarobkowej. Jeśli nie ma oddzielnego ubezpieczania OC działalności zawodowej, będzie musiał pokryć z własnej kieszeni.
Zgłoś
AdamBrown 2023-10-22, 1:20
A te kołą nie powinny czasem być przywiązane pasami transportowymi, albo klamrami? nie to że się specjalnie znam, ale ja bym tak zrobił

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś