W odpowiedzi na ostatni filmik o Barcelonie i Messim. Tak tak podobny filmik był, jednak ten jest kompilacją z 2012
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Jeden z nielicznych przypadków, kiedy to kopany, popychany itp się nie przewraca i potrafi z tego stworzyć okazję i strzelić
Autentyk.
Raz jechałem autostradą i był taki korek trochę. To było jakoś po tym jak Argentyna odpadła z mistrzostw. Myślę sobie pewnie jakiś wypadek i dla tego taki wahadłowy ruch jest. Dojechałem do tego miejsca co każdy omija coś, a tam jakiś koleś idzie narąbany środkiem drogi w koszulce Messiego!!
Szkoda ze nie zrobiłem zdjęcia ;/
Raz jechałem autostradą i był taki korek trochę. To było jakoś po tym jak Argentyna odpadła z mistrzostw. Myślę sobie pewnie jakiś wypadek i dla tego taki wahadłowy ruch jest. Dojechałem do tego miejsca co każdy omija coś, a tam jakiś koleś idzie narąbany środkiem drogi w koszulce Messiego!!
To jest tak, jak barcelona gra z kimś kogo może lajtowo pojechać, to nie musza pajacować, i grają jakiś tam futbol. Jeśli przeciwnik jest lepszy, to muszą się bawić w aktorów, bo niestety grą w piłkę wygrać nie potrafią. Tyle w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie