👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Spodziewałem się bardziej gatunków lub zespołów na każdą literkę, aczkolwiek nie narzekam. Też dobre.
no i dlaczego można narzekać na dubstep a to musi podobać się wszystkim ?
polecam wyciszyć.
polecam wyciszyć.
@JE_not - jak bym chciał słuchać dupstepu to bym poszedł na pierwszą lepszą budowe. A dobrego darcia to trzeba szukać :]
@up, wlaśnie przedstawiłeś się jako kompletny ignorant. nie rozumiesz czegoś, to tego nie komentuj.
@Krwawy Opiekacz
Co ty pierdzielisz? Sepultura to zupełnie inna liga, to jest jakiś hardcore/metalcore, dlatego też piwka nie będzie, bo jako osoba lubiąca oldschoolowy metal nie cierpię tych gatunków.
Co ty pierdzielisz? Sepultura to zupełnie inna liga, to jest jakiś hardcore/metalcore, dlatego też piwka nie będzie, bo jako osoba lubiąca oldschoolowy metal nie cierpię tych gatunków.
Leci piwo, lubie oldschoolowy metal, ale nie ogranicza mnie to w żaden sposób i hc/metalrcore też posłucham jak jest fajne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie