Widzę że prawdziwy sadistic wrócił i ma się dobrze?
Tak jest! Trzymać poziom!
Tak jest! Trzymać poziom!

Mały! Będą z CIebie sadole

podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.
banana4444 napisał/a:
i jak tu takiego bąbla nie lubić![]()
Chyba - i jak tu takiego nie ubić.
nie nie nie to nie jest muzyka...te darcie ryja nigdy do mnie nie będzie przemawiać
Oby nie wyrósł z niego brudas, zapewne jak jego stary, skoro tego słucha.
Hatebreed sk🤬ysyny!
BaR.U - i c🤬j. Nie musi
kietong - brudas, nie brudas. Polowa ludzi sluchajacych Hardcore'u jest...łysa. I p🤬le reszte tego co napiszesz bo w dupie byles, gowno widziales
To tak jakby napisac ze fani tych calych van dykow i innych wyzelowanych kurew krecacych winylem to cioty i pedaly lazace w rozowych koszulkach i obcislych spodniach z kolczykami w op🤬lonych na lyso brwiach i jezdzacych na ćpalnie i dz🤬karnie co weekend.
No...i c🤬j. Mam racje bo ja jestem fanem metalu i moja subkultura jest jedyna sluszna i prawdziwa jak zj🤬a RELIGIA ( nie mylic z wiara) chrzescijanska/islamska.
orzel85 - hatebreed - defeatist
BaR.U - i c🤬j. Nie musi
kietong - brudas, nie brudas. Polowa ludzi sluchajacych Hardcore'u jest...łysa. I p🤬le reszte tego co napiszesz bo w dupie byles, gowno widziales

No...i c🤬j. Mam racje bo ja jestem fanem metalu i moja subkultura jest jedyna sluszna i prawdziwa jak zj🤬a RELIGIA ( nie mylic z wiara) chrzescijanska/islamska.
orzel85 - hatebreed - defeatist
ten dzieciak narodzil sie z rezerwacja w moshpit'cie
jak szkola i gimnazjum mu dziecinstwa nie sp🤬ola to na kawal harcorowego h🤬ja wyrosnie
jak szkola i gimnazjum mu dziecinstwa nie sp🤬ola to na kawal harcorowego h🤬ja wyrosnie