Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-27, 22:12
Ale po kolorze ścian przed malowaniem, widać że to pokój prawdziwego metala
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-27, 22:14
3/4 sadistica to brudne metale. Ps czemu chodzicie w glanach jak jest 30C?

Nie macie na folie malarską za 15zł hehe? z Nomi, obi itp?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-27, 22:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magnic 2012-03-27, 22:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-27, 23:13
cizia666 napisał/a:

współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/

Miałem dać piwo, ale też nie lubię brudasów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-27, 23:21 3
Wam mama jeszcze pierze, że tak hejtujecie? A jak jedziesz jeden z drugim na jakieś łajtsensejszon to ta sama matka wie, że tam ćpiesz?
I ten najazd na Woodstock... Nie byłeś - nie wiesz. Byłeś a hejtujesz - eee... nie masz mózgu? Dla tych, którzy nie wiedzą... Woodstock to nie tylko błoto i brudasy
Zgłoś
TheWatcher 2012-03-28, 0:42
Mi tam nie przeszkadzaja niech sobie beda spoko ludzie , ale murzyny - nie nie.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-03-28, 7:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-28, 11:29
Kreatywnie. Sydney Pollock by się nie powstydził.
Zgłoś
Lipton92 2012-03-28, 13:38
Niech sobie długowłosi mówią co chcą, ale prawda jest taka, że o wiele spośród metali łatwiej wyłapać fleję, niż pośród innych grup społecznych. Takie są fakty.

Po co wam glany w lecie?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-28, 14:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-28, 14:25 2
Chociaż nie słucham tego rodzaju muzyki, ale strasznie irytuje mnie taka dyskryminacja... "brudasy"? wchodząc na jakąkolwiek techno imprezę wskazałbym już na wejściu więcej brudasów. Może powiedzmy, wszyscy jesteśmy jeb....i brudasami. Typowe myślenie schematyczne, ograniczające się do pewnej wiedzy, ale tylko wiedzy teoretycznej zaczerpniętej z wypowiedzi innych, które z resztą też nie są(jak myślę) poparte doświadczeniem praktycznym.
Mam kolegę, który jest perkusistą w grupie metalowej, w Montrealu. Jakiś czas temu się rozwiódł... dlaczego?
Ponieważ o włosy dbał bardziej niż o żonę.
Żeby mieć takie włosy to trzeba o nie dbać, a w nażelowanych fryzurkach jest o wiele więcej brudu niż w takiej fryzurze.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-28, 15:22
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-28, 18:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-30, 17:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem