Nie macie na folie malarską za 15zł hehe? z Nomi, obi itp?

juz miałem dać piwo ale, jednak nie lubie szkuciatych brudasów.
ja tam wolę metali niż jakiś dresów.... wiesz typu we 4 na 1? i zaj🤬 jakiemuś dziecku telefon... a co do metali, to powinni się wziasc za dresów a dresy za peadłków... bo ten kraj schodzi na psy...
BTW. Seriously admini, czemu pozwalacie tej gimbazie na wystawianie tych bezsensownych postów? Rozumiem, gimbaza gimbazą ale to k🤬a nie usprawiedliwia braku myślenia.

współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/
Miałem dać piwo, ale też nie lubię brudasów.

I ten najazd na Woodstock... Nie byłeś - nie wiesz. Byłeś a hejtujesz - eee... nie masz mózgu? Dla tych, którzy nie wiedzą... Woodstock to nie tylko błoto i brudasy

Po co wam glany w lecie?

współczuje tobie i wszystkim innym którzy uważają metalowców za brudasów. Ale my się tym zajmiemy. Namówimy szatana podczas czarnej mszy gdzie zjadamy koty, niszczymy nagrobki, rzucamy się odchodami, żeby w odpowiedni sposób się wami zajął. \m/
ethernal rape ??
Niech sobie długowłosi mówią co chcą, ale prawda jest taka, że o wiele spośród metali łatwiej wyłapać fleję, niż pośród innych grup społecznych. Takie są fakty.
Po co wam glany w lecie?
hmmm predzej fleje wychaczysz od lubiacych sie nap🤬lic i nap🤬lac metali ( bo brud to lewak dla tepych i nieogarnietych) czy od cpajacych co popadnie osobnikow reprezentujacych subkultury hh punk czy nawet techno jebow klubowiczow ktorzy za pacha mdma w kiblu sa w stanie op🤬lic berło ...

Mam kolegę, który jest perkusistą w grupie metalowej, w Montrealu. Jakiś czas temu się rozwiódł... dlaczego?
Ponieważ o włosy dbał bardziej niż o żonę.
Żeby mieć takie włosy to trzeba o nie dbać, a w nażelowanych fryzurkach jest o wiele więcej brudu niż w takiej fryzurze.

Za metalow powinno sie wziac... k🤬a co to za czlowiek, ubrany na czarno, w glanach, czarnej skorzanej kortce, przy 30oC ? ... Tepic!

Za metalow powinno sie wziac... k🤬a co to za czlowiek, ubrany na czarno, w glanach, czarnej skorzanej kortce, przy 30oC ? ... Tepic!
![]()
J🤬e Jacykowy, którym czyjeś ciuchy przeszkadzają. Na szczęście za 'brudasów' wy bronicie honoru mężczyzn w różowych japonkach i nosząc swoim laskom torebki

Widzę, że tu więcej gimnazjalistów srających pod siebie, niż brudasów