👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ma to jak błyskotliwy komentarz w postaci obrazka z painta. Oczywiście całość wyprodukowana przez gimbusa wiedzącego już wszystko o życiu w wieku 14 lat.

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Nie ma to jak błyskotliwy komentarz w postaci obrazka z painta. Oczywiście całość wyprodukowana przez gimbusa wiedzącego już wszystko o życiu w wieku 14 lat.
Nie ma to jak konstruktywna krytyka

W tej Polsce zawsze się coś dzieje najpierw kibole, potem szereg rządowych gówien podniesienie cen paliw. recepty, sławne Acta teraz Madzia... Ciekawe co będzie za miesiąc?
LisekChytrusek napisał/a:
W tej Polsce zawsze się coś dzieje najpierw kibole, potem szereg rządowych gówien podniesienie cen paliw. recepty, sławne Acta teraz Madzia... Ciekawe co będzie za miesiąc?
To wszystko spisek rządu żeby odsunąć uwagę od istotnych wydarzeń ważnych dla naszego państwa

blackhunter6 napisał/a:
To wszystko spisek rządu żeby odsunąć uwagę od istotnych wydarzeń ważnych dla naszego państwa![]()
No a ty myślisz że Tuska, Kaczyńskiego czy Palikota obchodzi coś jakiś bachor i jego jebnięta matka? Takich spraw gdzie matka pali, truje czy porzuca dziecko jest cała masa. A to że akurat na to się zwraca teraz w mediach uwagę wynika właśnie stąd że cała klasa polityczna - łącznie z tymi którzy teraz zwalczają ACTA a jak głosowali to byli za (np. Ziobro- tłumaczył się że komisarz go okłamał co do treści albo Migalski, jego nie będę komentował) -dała dupy i trzeba było zwrócić uwagę społeczeństwa na coś innego.
Normalnie to ta sprawa została by umorzona z braku dowodów albo sprawcy. Na szczęście Rutkowski załatwił sprawę jak należy i za to go teraz media, policja i prokuratura gnoi; bo jest lepszy od nich

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie