Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
Ostatnio zrobiło się dość głośno w moim miasteczku(a dzięki telewizji TVN w całej Polsce) o brutalnych metodach policji lub jak kto woli torturowaniu.Nie będę tego zbyt opisywał,wszystko jest w reportażu z linku.Dziś można było obejrzeć o 20:00 w TTV cały materiał.Dodam tylko ,że podobnych sytuacji było już kilka. Szkoda tylko,że nikt z tym nic nie może zrobić,a może raczej nie chce?

Jak znajdę cały dzisiejszy reportaż,to postaram się wrzucić.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fuuma 2013-01-18, 10:04 1
Ruscy nazwaliby to niewinną zabawą.
Zgłoś
kurczasty 2013-01-18, 10:04 6
Polecam serial The Wire tam widać tą pracę dla statystyk, co prawda w Amerykańskich realiach.

Ja osobiście straciłem szacunek dla Policji 11 listopada 2011 i podczas protestów ACTA

Mieliśmy Milicje Obywatelską, teraz mamy "Policję Obywatelską" nic się nie zmieniło.

Zresztą to jest śmieszne, że człowiek na ulicy bardziej się boi, że się Policja przyjebie niż bandziora, bo z bandziorem chociaż możesz się pobić.

Wiadomo to generalizacja i są też dobrzy gliniarze jak wszędzie, ale po tych dwóch sprawach dla mnie stracili autorytet, a raz stracony ciężko odbudować. Na razie to bojówka władzy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 10:24
To jeszcze używają białej "loli' do bicia?Ja myślałem, że to już zomowski relikt przeszłości:D
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 10:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 10:30
Dla mnie najprościej było by przebadać wariografem tych "policmajstrów" i wyjdzie na jaw.
dziękuję jestem ekspertem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 10:35 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jebacwas 2013-01-18, 10:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 11:12 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 11:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 11:45
Zgłoś
zjerycha 2013-01-18, 12:08
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 12:34 6
Pięć postów wyżej jest filmik jak policja bije kibiców i wszyscy "uuuuu dobrze niech pizg*ją","szkoda że już tak nie ma"! A jak kur*a na przesłuchaniu robią to samo to wielka afera i sami obrońcy praw człowieka!!! Normalnie jak chorągiewki na wietrze!!
Zgłoś
Omnadren_250 2013-01-18, 12:44 1
Moje miasto !!: >
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 12:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 13:00
Program "uwaga" to kpina jak przyszło im zrobić film o naprawdę wysoko postawionym policjancie (który potrącił 2jke pieszych po pijaku i zwiał z miejsca zbrodni) to po usłyszeniu nazwiska zawinęli się jak dywan i sam kurz po nich pozostał.
O ile panowie policjanci nie mieli kominiarek to kwestia tylko przyczajenia się jeden lub dwa dni pod komisariatem i można szybko znaleźć sprawców, jeśli prawo nie chce Ci pomóc znaczy się pomóż sobie sam - oko za oko, ząb za ząb, obita morda za obitą mordę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem