👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Możemy tylko pozazdrościć jak skończą w Wawie to nasze polskie metro i możne trosze je wydłuża zęby się zdążyć przebrać podczas podroży to nasze polskie dziewczyny też tak będą się przebierać pozdrawiam :]
Ludzie w okół jakoś nie wzruszeni. Chyba często widują takie pokazy.
zawsze chciałem wyr🤬ać jakąś Azjatkę ;] Byle nie trafiła mi sie z falusem

nurgiel, u nich ogólnie inaczej postrzegane są pewne zachowania - np raz mnie zaprosili Chińczycy na obiad i wytłumaczyli mi, że w dobrym tonie jest 'bekać' ponieważ pokazujesz tym zachowaniem, że smakuje Ci.
Albo do IKEI chodzą po pracy/lekcjach i normalnie śpią w wystawowych łóżkach czy przeglądają neta siedząc na kanapach - jako, że mieszkają w lepiankach z gówna to dużo czasu spędzają w ładnych otoczeniach...
Nie ma również u nich poprawności politycznej i często wymagany jest wygląd oprócz umiejętności - dlatego u nich jest taka popularność operacji plastycznych
Albo do IKEI chodzą po pracy/lekcjach i normalnie śpią w wystawowych łóżkach czy przeglądają neta siedząc na kanapach - jako, że mieszkają w lepiankach z gówna to dużo czasu spędzają w ładnych otoczeniach...
Nie ma również u nich poprawności politycznej i często wymagany jest wygląd oprócz umiejętności - dlatego u nich jest taka popularność operacji plastycznych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie