Narzekacie na zatloczona komunikacje miejska w Posce? Okazuje sie, ze u nas wcale nie jest najgorzej
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-24, 0:25
Tam chociaż korzystają z komunikacji miejskiej...
konto usunięte
2013-07-24, 1:28
konto usunięte
2013-07-24, 2:52
konto usunięte
2013-07-24, 2:54
te zolte zoltki w zoltych koszulkasz sa "upychaczami". prawde mowie
Mnie by szlag trafił w takim miejscu. Z tego co widzę to parę osób nie zdołało wyjść i zostali wciągnięci z powrotem.
Chociaż w sumie fajnie by wyglądało, jakby jakiś allah akbar wyskoczył i rozerwał trochę tego tłumu paroma kilogramami czystej woli allaha.
Jakie zwierzęta, żeby wysiąść trzeba by chyba biec z piłą mechaniczną. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś się tak tłoczył np. dwa razy dziennie.
Ludzka biegunka.
Jak wspaniale widać wtłaczający się, luksusowy postęp.
no podoba mi się w takim ścisku można bezkarnie macać
Ta, ale w pekinie jest 20 milionów żółtków. Więcej niż pół Polski.
konto usunięte
2013-07-24, 10:46
Faceta wychodzącego z wagonu w białej koszuli w 30 s. PONIOSŁO
konto usunięte
2013-07-24, 10:47
Tego nie znoszę. Człowiek chce normalnie wyjść z metra, autobusu czy tramwaju a banda debili ustawia się pod drzwiami zastawiając wyjście z pojazdu. Zawsze wtedy na chama się rozpycham barkami.
konto usunięte
2013-07-24, 11:10
konto usunięte
2013-07-24, 11:35
tłok jak na wigilii w Radomiu